Home TOP NEWS Η ΟΜΟΝΟΙΑ ανέδειξε, λόγω Μακαρείου, την ανεπάρκεια στην εφαρμογή της κάρτας

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ανέδειξε, λόγω Μακαρείου, την ανεπάρκεια στην εφαρμογή της κάρτας


Στον Άστρα 92,8 μίλησε ο βουλευτής του ΑΚΕΛ, Άριστος Δαμιανού ο οποίος ανέφερε πως δεν ξεκινήσαμε καλά με τον νέο Υπουργό Δικαιοσύνης.

Αναλυτικά όσα γράφει ο diaologos.com.cy:

Η πρώτη δημόσια τοποθέτηση του Υπουργού Δικαιοσύνης για την κάρτα φιλάθλου δείχνει ότι δεν ξεκινήσαμε καλά λέει ο βουλευτής του ΑΚΕΛ Άριστος Δαμιανού.

Μιλώντας στον ΑΣΤΡΑ τόνισε ότι πολύ νωρίς μπήκε στο πετσί του Ιωνά Νικολάου, που για έξι χρόνια έφταιγαν πάντα οι άλλοι και ποτέ ο αρμόδιος. Τόνισε ότι ο ετσιθελισμός κι οι πολιτικές της αστυνομοκρατίας είναι γνωστές πολιτικές της κυβέρνησης Αναστασιάδης- Συναγερμού.

Ο κ. Δαμιανού επισήμανε ότι το επιχείρημα και η πολιτική των κυβερνώντων για ασφαλή και γεμάτα γήπεδα, είχε ως αποτέλεσμα να έχουμε επικίνδυνα και άδεια γήπεδα.

Παράλληλα, ο βουλευτής του ΑΚΕΛ επισήμανε ότι με αφορμή το φιάσκο που προκλήθηκε με το αίτημα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για να χρησιμοποιήσει το Μακάρειο, βγήκαν στην επιφάνεια πράγματα που ήταν καλά κρυμμένα κάτω από το χαλί για χρόνια. Διερωτήθηκε αν ο Υπουργός Δικαιοσύνης θέλει να παρανομούν με κίνδυνο την ζωή των πολιτών απλά για να διεξάγονται αγώνες σε επικίνδυνα στάδια.

Υπενθυμίζεται ότι χθες ο Υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Σαββίδης ισχυρίστηκε ότι ενδεχόμενη αναστολή της κάρτας φιλάθλου θα επιτείνει περισσότερο το αίσθημα ανασφάλειας για τον μέσο φίλαθλο, καθώς πέραν των όποιων κτηριακών ελλείψεων που θα συνεχίσουν να υφίστανται, θα αυξηθεί και η πιθανότητα επιστροφής στα φαινόμενα βίας.