Home TOP NEWS Σύσκεψη στο Υπουργείο χθες με θέμα την καταλληλότητα των γηπέδων

Σύσκεψη στο Υπουργείο χθες με θέμα την καταλληλότητα των γηπέδων


Στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες στο Υπουργείο δικαιοσύνης παρέστησαν αντιπροσωπεία του ΚΟΑ, της ΚΟΠ και της Αρχής Αδειδότησης σταδίων. Δεν πάρθηκε σε πρώτη φάση κάποια απόφαση ενώ έχει προγραμματιστεί νέα συνάντηση για την ερχόμενη Παρασκευή.

Στη σύσκεψη συζητήθηκε το θέμα της καταλληλότητας των γηπέδων ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι σήμερα μόλις δύο γήπεδα έχουν αδειοδοτηθεί ενόψει του πρωταθλήματος, το ΓΣΠ και το «ΑΕΚ Αρένα».

Θα πρέπει να γίνει αξιολόγηση της κατάστασης σε όλα τα στάδια που θα φιλοξενήσουν φέτος τους αγώνες της πρώτης κατηγορίας και καλείται σύντομα η ΑΑΣ να λάβει αποφάσεις για το ποια στάδια πληρούν τις προϋποθέσεις και ποια όχι.

Κρίνοντας πάντως από την εξέλιξη του όλου θέματος, δεν θα πρέπει να αποκλειουμε το ενδεχόμενο να γίνουν εκπτώσεις στα θέματα επάρκειας των γηπέδων για να μπορέσουν να αδειοδοτηθούν, καθώς θεωρούμε ότι στο χρονικό σημείο που βρισκόμαστε και με δεδομένο ότι ορισμένα γήπεδα δεν πληρούν τις προϋποθέσεις για την σωστή αστυνόμευση και την ασφάλεια, δεν υπάρχει ο χρόνος για να γίνουν όλα όσα χρειάζονται για να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες.

Το θέμα παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον με την ΟΜΟΝΟΙΑ πάντως να αναμένει ακόμα την απάντηση στην επιστολή που απέστειλε στον ΚΟΑ την περασμένη Δευτέρα.

Διαβάστε: Νέα επιστολή σε ΚΟΑ και Αρχή Αδειοδότησης για το Μακάρειο