Home TOP NEWS Συ.Φι Λ/σίας: «Καυτή έδρα από τα παλιά – Στηρίζουμε τη μάχη του...

Συ.Φι Λ/σίας: «Καυτή έδρα από τα παλιά – Στηρίζουμε τη μάχη του Χρήστου Ζαχαρίου»


Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Λευκωσίας μέσα από την οποία καλεί τον κόσμο να δώσει μαζικό και ένθερμο παρόν στο ΓΣΠ ενώ κάνει έκκληση στον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας για τη μάχη που δίνει ο Χρήστος Ζαχαρίου για να κρατηθεί στη ζωή.

Η ανακοινωση:

Την Παρασκευή επιστρέφουμε στο σπίτι μας μετά από αρκετό καιρό. Θυμίζουμε σε όλους πως πλέον το ΓΣΠ θα στολιστεί στα γιορτινά του, στα πράσινα του και όλοι μαζί θα ακολουθούμε την οργανωμένη μας κερκίδα με παλμό και φωνή. Επαναφέρουμε την καυτή μας έδρα από τα παλιά.

Δε μένουμε στους αριθμούς, απλά ακολουθούμε τους ρυθμούς για την ομάδα που αγαπάμε. Ένας θεός ειν´ ο λαός και μια θεά ΟΜΟΝΟΙΑ. Το υπενθυμίζουμε στον καθένα που θα έρχεται στην έδρα μας.

Δυστυχώς ακόμη η κάρτα οπαδού δε μας επιτρέπει να είμαστε όλοι μαζι στο γήπεδο. Καλούμε τους Ομονοιάτες/ισσες που δε θα παρευρεθούν στο γήπεδο να κατακλύσουν τα δικά μας στέκια.

Τέλος ανακοινώνουμε πως θα βρισκόμαστε με επιτελεία στη Δυτική και στην Ανατολική για εγγραφή μελών.

Υ.Γ. Στηρίζουμε όλοι μας την προσπάθεια της ομάδας μας για τη μάχη που δίνει ο φίλος Χρήστος Ζαχαρίου για να κρατηθεί στη ζωή, δίπλα στην οικογένεια του και τα έξι του παιδιά. Θα υπάρχουν λαχνοί εισφοράς έξω από το γήπεδο και καλούμαστε όλοι να συνεισφέρουμε έτσι ώστε να επιστρέψει μαζί μας στα γήπεδα.