Home TOP NEWS Το αυθαίρετο πόρισμα του ΣΔΚ και η ετσιθελική στάση του

Το αυθαίρετο πόρισμα του ΣΔΚ και η ετσιθελική στάση του


Καμία κατάληξη δεν προκύπτει στις έρευνες της αστυνομίας σχετικά με την βομβιστική επίθεση στο αυτοκίνητο του διαιτητή Ανδρέα Κωνσταντίνου το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο έξω από την οικεία του.

Aυτό ανέφερε σε σημερινή του τοποθέτηση ο Ε.Τ της αστυνομίας  Χρίστος Ανδρέου: «Διερευνάται η υπόθεση, όμως μέχρι τώρα δεν υπάρχει καμία εξέλιξη. Σε αυτές τις υποθέσεις, κύριος παίκτης είναι το πρόσωπο από το οποίο καλείται να βοηθήσει την Αστυνομία για να εξασφαλίσει κάτι από το δράστη. Περισσότερες φορές δεν γίνεται και περιμένουμε από την Αστυνομία να ξεκινήσει χωρίς στοιχεία. Πρέπει να γίνει μια συλλογική προσπάθεια».

Ουσιαστικά, αυτό που αντιλαμβανόμαστε είναι πως σήμερα κανείς δεν έχει ιδέα ποιος και για ποιο λόγο προέβη σε αυτή την καταδικαστέα ενέργεια ωστόσο, επείδη τάχατες ο Κωνσταντίνου είναι διαιτητής, κάποιοι συμπέραναν ότι είναι ποδοσφαιρικός ο λόγος της βομβιστικής επίθεση και αποφάσισαν διακοπή του πρωταθλήματος.

Στην ουσία ο Σύνδεσμος Διαιτητών έβγαλε από μόνος του και εντελώς αφθαίρετα πόρισμα για την υπόθεση και ετσιθελικά αποφάσισε να μην παίξει κανείς μπάλα το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.

Εκβιαστική η στάση του Πάπουτσου και των υπολοίπων διαιτητών που συμφώνησαν στην αποχή και ιδιαίτερα ύποπτη!