Home TOP NEWS Ξιούρουππας: «H μεγαλύτερη επιτυχία το ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ ξεσήκωσε τον γίγαντα Πράσινο...

Ξιούρουππας: «H μεγαλύτερη επιτυχία το ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ ξεσήκωσε τον γίγαντα Πράσινο Λαό»


Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Πανίκκος Ξιούρουππας μίλησε το μεσημέρι στο ραδιόφωνο Sports 1 και αναφέρθηκε στο ντέρμπι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με το Απόελ.

«Στα χρόνια τα δικά μας αυτά τα παιχνίδια ήταν τα καλύτερα. Δεν υπήρχε κάτι άλλο. Όλη την εβδομάδα ήταν το κύριο θέμα συζήτησης σε ολόκληρη την Κύπρο» ανέφερε ο Ξιούρουππας.

Αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ αναδεικνύει ποδοσφαιριστές νεαρούς λέγοντας «Η επιτυχία που έχει η ΟΜΟΝΟΙΑ στο να αναδείξει τους Κύπριους ποδοσφαιριστές, αυτά τα νέα παιδιά που να μπορούν να παίζουν βασικοί από τα 16, 17, 18 είναι η μεγαλύτερη επιτυχία για την ΟΜΟΝΟΙΑ».

Είναι σπουδαίο το ότι πλέον η ΟΜΟΝΟΙΑ ξεσήκωσε τον γίγαντα λαός της, είπε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής…«Τα προηγούμενα χρόνια η ΟΜΟΝΟΙΑ βρισκόταν μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας. Δεν είχε καμία σχέση με την ΟΜΟΝΟΙΑ την σημερινή. Ήταν μια κακή παρένθεση και για αυτό το λόγο και που ο κόσμος έχει αγκαλιάσει την προσπάθεια που γίνεται από πέρσι. Έχει γίνει σωστός προγραμματισμός. Μπορεί να μην καταφέρει η ΟΜΟΝΟΙΑ να πάρει το πρωτάθλημα αλλά για μένα προσωπικά η μεγαλύτερη επιτυχία είναι ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ ξεσήκωσε τον γίγαντα που λέγεται πράσινος λαός. Ξέρουμε ότι η μισή Κύπρος είναι με την ΟΜΟΝΟΙΑ και πιστεύω αυτό είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημα»

Σε ότι αφορά στο παιχνίδι της δευτέρας είπε… «Δεν υπάρχει κανένα πλεονέκτημα σε αυτά τα παιχνίδια. Πριν τον αγώνα δεν μπορείς να δώσεις προγνωστικά. Είναι το αιώνιο ντέρμπι. Η ΟΜΟΝΟΙΑ ναι είναι σε καλύτερη κατάσταση, αλλά το Αποέλ δεν μπορείς να το υποτιμήσεις ποτέ. Όπως το χαρακτήρισε και ο κ.Μουσκάλλης… είναι εφτάψυχο. Είναι το Αποέλ, είναι μια έμπειρη ομάδα. Μπορεί να μην είναι και στα καλύτερα τους, δεν είναι η ομάδα η ποιοτική που ήταν τα προηγούμενα χρόνια όμως μια μεγάλη ομάδα όπως είναι το Αποέλ σε ένα παιχνίδι, μπορεί να σου βγάλει τον καλύτερο του εαυτό, είτε από θέμα εγωισμού είτε από θέμα ποιότητας για να καταφέρει να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει»

Σε ότι αφορά στον Χένινγκ Μπεργκ ο Πανίκκος Ξιούρουππας ανέφερε… «Ο προπονητής ξέρει γιατί δεν κάνει αλλαγές. Αλίμονο αν εμείς από την κερκίδα να έχουμε λόγο και άποψη για το ποιος πρέπει να παίζει, πότε να γίνει αλλαγή».