Home TOP NEWS Νεοφυτίδης: «Φυσιολογικό σε κάποιους να μην αρέσουν οι τοποθετήσεις μου»

Νεοφυτίδης: «Φυσιολογικό σε κάποιους να μην αρέσουν οι τοποθετήσεις μου»


Ο εκτελεστικός πρόεδρος της ΠΑΣΠ, Σπύρος Νεοφυτίδης, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για τα… πυρά που δέχεται τις τελευταίες ώρες από σωματεία.

«Είναι φυσιολογικό σε κάποιους να μην αρέσουν οι τοποθετήσεις μου. Το λυπηρό είναι ότι κάποιοι προσπαθούν να προσωποποιήσουν τις ενέργειες του συνδέσμου με το πρόσωπό μου. Είναι η δεύτερη φορά που αντιδρούν τα σωματεία της Β’ κατηγορίας με τόσο μεγάλο μένος προς το πρόσωπό μου. Δεν μπορώ να κατανοήσω γιατί αυτό το μένος. Πρέπει να ξεκαθαρίσουν τι θέλουν. Αν ο λόγος της διακοπής, είναι λόγω των εγκαταστάσεων, λόγω της πανδημίας ή λόγω της θερμοκρασίας», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:
«Εμείς ήμασταν ξεκάθαροι, είναι οι επιδημιολόγοι οι υπεύθυνοι που θα αποφασίσουν αν μπορούν να επαναρχίσουν τα πρωταθλήματα. Από εκεί και πέρα, αν υπάρχουν οποιαδήποτε θέματα, μπορούν να τα θέσουν κάτω στο τραπέζι και να επικαλεστούν αυτά τα προβλήματα. Πρέπει να βρεθεί μία λύση. Ο ΠΑΣΠ δεν είπε, αν δεν είναι η διακοπή λόγω κορωνοϊού, αλλά για κάποιο άλλο λόγο. Εμείς φωνάζουμε εδώ και καιρό ότι αφέθηκε στο έλεος του Θεού η Β’ κατηγορία».

Για το αν είναι ικανά αυτά τα προβλήματα να αποτρέψουν: «Αν υπήρχαν και αν υπάρχουν αυτά τα προβλήματα είναι άλλο θέμα. Αν μεγεθυνθούν είναι επίσης άλλο θέμα. Πρέπει να καθίσουν κάτω να συζητήσουν να βρουν μία λύση. Είναι ατυχής η ανακοίνωση που εξέδωσαν τα 15 σωματεία. Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί τους. Αντιθέτως, πριν την έκδοση της ανακοίνωσης, είχα τηλεφωνική επικοινωνία με τέσσερις προέδρους και αυτό είναι το παράδοξο. Όταν με παίρνουν τηλέφωνο, μετά βγάζουν ανακοίνωση και δημοσιεύεις ενάντια στο πρόσωπό μου και το Σύνδεσμο;».

Πηγή: sport-fm.com.cy