Home TOP NEWS Σταυρινού: «H OMONOIA παραμένει δυνατή και οικονομικά συνεπής»

Σταυρινού: «H OMONOIA παραμένει δυνατή και οικονομικά συνεπής»


Ανάρτηση από το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του σωματείου μας Στάθη Σταυρινού.

Αναλυτικά:

«Είναι πολύ σημαντικό για την ΟΜΟΝΟΙΑ το γεγονός πως, μέσα από αυτές τις πολύ δύσκολες συνθήκες, παραμένει δυνατή και οικονομικά συνεπής. Αυτό ασφαλώς το οφείλει σε μεγάλο βαθμό στον Πρόεδρο.

Διότι όταν με το καλό τελειώσει όλη αυτή η δοκιμασία, στο ποδόσφαιρο προβάδισμα θα έχουν οι ομάδες που θα καταφέρουν να βγουν αλώβητες ή με τις λιγότερες δυνατές απώλειες.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ καθόλη τη διάρκεια της ιστορίας της πέρασε από διάφορες δυσκολίες. Όμως πάντοτε κατάφερνε να τις ξεπερνά. Όλοι θυμόμαστε το πιο πρόσφατο μαρτύριο που περάσαμε με την πορεία μας τα τελευταία χρόνια. Αυτά σήμερα μοιάζουν με μια κακή ανάμνηση, με ένα εφιάλτη, καθώς η ΟΜΟΝΟΙΑ θυμίζει ΟΜΟΝΟΙΑ τόσο όταν είναι στη γήπεδο και αγωνίζεται, όσο και σε θέματα οργάνωσης, οράματος, στόχων και οικονομικής συνέπειας/αξιοπιστίας.

Όλα αυτά φίλοι είναι καλά να τα θυμόμαστε, να τα αναγνωρίζουμε και να τα εκτιμάμε. Μόνο έτσι θα συνεχίσουμε την πορεία μας. Και όταν θα μπορούμε ξανά να πάμε στο γήπεδο, θα πρέπει να το γεμίσουμε από άκρη σε άκρη. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να δείξουμε το πώς νιώθουμε σήμερα.

Κλείνοντας, δεν μπορώ να μην αναφερθώ σε κάποιους – ευτυχώς λίγους – δημοσιογράφους. Κύριοι, που δεν θα αναφέρω τώρα το όνομά σας, όλα αυτά που γράφατε πριν χρόνια είναι εκεί. Αν τα συγκρίνουμε με αυτά που γράφετε τώρα, είναι ντροπή μόνο για εσάς. Σας παρακολουθούμε, ξέρουμε ποιοι είστε, ποιοι σας καθοδηγούν και ποιοι είναι οι στόχοι μας. Αν χρειαστεί, θα ασχοληθούμε περισσότερο μαζί σας.

ΟΜΟΝΟΙΑ Αιώνια!»