Home TOP NEWS Το πανόραμα της 4ης αγωνιστικής (Στιγμιότυπα/Βαθμολογία)

Το πανόραμα της 4ης αγωνιστικής (Στιγμιότυπα/Βαθμολογία)


Υπο κανονικές συνθήκες η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος CYTA θα έπεφτε σήμερα το απόγευμα με την αναμέτρηση της Δόξας με τη Νέα Σαλαμίνα, ωστόσο μετά τα κρούσματα που υπήρξαν στους “ερυθρολεύκους” και την αναβολή του εν λόγω αγώνα η αγωνιστική έκλεισε με τις τρεις αναμετρήσεις που έγιναν το απόγευμα της Κυριακής.

Η 4η στροφή της αγωνιστικής άνοιξε την Παρασκευή με την αναμέτρηση ανάμεσα στον Ερμή και τον Ολυμπιακό Λευκωσίας, όπου οι “μαυροπράσινοι” κατάφεραν να πάρουν την δεύτερη νίκη τους στο πρώταθλημα.

Η δράση στο πρωτάθλημα μας συνεχίστηκε το Σάββατο με άλλες δύο αναμετρήσεις. Στο “Στέλιος Κυριακίδης” η Πάφος FC υποδέχθηκε τον Εθνικό Άχνας με τις δύο ομάδες να παίρνουν από έναν βαθμό μετά την ισοπαλία τους 2-2. Στο άλλο παιχνίδι η ΑΕΛ κατάφερε να επικρατήσει της νεοφώτιστης Καρμιώτισσας με 3-1 στο Τσίρειο.

Την Κυριακή το απόγευμα έγιναν άλλες τρεις αναμέτρησεις. Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι η ΟΜΟΝΟΙΑ πήρε μια σπουδαία νίκη κόντρα στην ΑΕΚ με 2-1 και επανήλθε στις νίκες μετά την ισοπαλία της με την Ανόρθωση.

Στο άλλο παιχνίδι που έγινε στο “Τάσος Μάρκου” ο Αποέλ επικράτησε της ΕΝΠ με 0-2 και σύνεχισε νικηφόρα στο πρωτάυθλημα, ενώ οι “βυσσινί” γνώρισαν την τέταρτη τους ήττα σε ισάριθμους αγώνες και παραμένει η μοναδική ομάδα χωρίς βαθμό στο πρωτάθλημα.

Στο ντέρμπι που έγινε στο “Αντώνης Παπαδόπουλος” ο Απόλλωνας αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ απο την Ανόρθωση, εντούτοις κατάφερε να φέρει “τούμπα” το ματς και να πάρει μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη με 1-3.

Η βαθμολογία:

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής:

Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου
19:00 Καρμιώτισσα Πολεμιδιών – Ε.Ν. Παραλιμνίου

Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου
18:30 Νέα Σαλαμίνα – Ερμής Αραδίππου
20:30 ΑΕΚ Λάρνακας – ΑΕΛ Λεμεσού

Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου
20:30 ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας – Δόξα Κατωκοπιάς
20:30 Εθνικός Άχνας – Ανόρθωση Αμμοχώστου

Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου
19:00 Ολυμπιακός Λευκωσίας – Πάφος F.C.

Σημείωση: Mετά από κοινό αίτημά της Ομόνοιας Λευκωσίας και του Απόλλωνα Λεμεσού,  αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων αναβάλλεται και θα ορισθεί αργότερα, σύμφωνα με το  Άρθρο 13.4 της Προκήρυξης του Πρωταθλήματος Cyta, περιόδου 2020/2021.