Home TOP NEWS Άποψη φιλάθλου: Εμπιστοσύνη σε αυτούς που μας οδηγούν στη γη της Επαγγελίας

Άποψη φιλάθλου: Εμπιστοσύνη σε αυτούς που μας οδηγούν στη γη της Επαγγελίας


Γενικα ειμαι απο αυτους που δεν τους αρεσουν τα δημοσια σχολια. Αυτο ομως, που εγινε την περασμενη Τεταρτη δυστυχως απο μεγαλη μεριδα Ομονοιατων με στεναχωρησε και με προβληματισε αρκετα.

Εαν με ρωτατε εαν στεναχωρηθηκα για τον αποκλεισμο? Ναι αλλα ως εκει. Αγαπητοι φιλοι εχουμε την τυχη να εχουμε στο παγκο μας μια ποδοσφαιρικη ιδιοφιυα. Ειναι οντως ιδιορρυθμος? Οχι, εκκεντρικος ειναι. Ναι εκκεντρικος. Οπως και ολες σχεδον οι παγκοσμιες ιδιοφιυες (βλεπε Αινσταιν, Σιεξπιρ κτλ).

Πρεπει να αλλαξουμε φιλοι μου, αλλιως η ιδια η ομαδα θα μας αλλαξει βιαια.Ελατε κοντα να δειτε και να ενημερωθειτε, πως δουλευει ομαδα (διοικητικα, οργανωτικα, αγωνιστικα, υποδομες, ακαδημιες) και θα αφησετε αβιαστα την κλαψα και τις μεμψιμοιριες. Το μελλον ειναι μπροστα μας. Ειναι βεβαιο οτι τα καλυτερα επονται, οχι μονο λογω του μεγεθους και τις ιστοριας μας, αλλα με τον τροπο που δουλευει και με την τεχνογνωσια που εχει μπει στην ομαδα.

Ειδικα αν φυγει αυτο το βαρος των 11 χρονων χωρις τιτλο πρωταθληματος που κουβαλουμε στην καμπουρα μας. Εμπιστοσυνη λοιπον στον Σταυρο, στον Νεοφυτο, στον Σιμο, στον Χενινγκ και θα μας οδηγησουν στην γη της Επαγγελιας. Και που ξερεις μπορει και να μας αρεσει και γινουμε μονιμοι κατοικοι.

Μαριος Τζιακουρης