Home TOP NEWS Νικόλας Γεωργίου: «Η Αντβέρπ ήταν καταιγιστική»

Νικόλας Γεωργίου: «Η Αντβέρπ ήταν καταιγιστική»


Μιλώντας το βράδυ της Δευτέρας στην εκπομπή του Digital «Super Monday», ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Νικόλας Γεωργίου αναφέρθηκε στον αποκλεισμό μας από την Αντβέρμπ.

Αναλυτικά η τοποθέτησή του:

“Στο πρώτο παιχνίδι τους πιάσαμε λίγο αδιάβαστους. Επηρεάστηκαν είτε από την ζέστη, είτε από τον κόσμο και το ΓΣΠ. Δεν περίμεναν  τόσο επιθετική την Ομόνοια στο β’ μέρος. Τους αιφνιδίασε η ομάδα. Αν κρίνουμε και τα δύο παιχνίδια, η Αντβέρπ ήταν καταιγιστική στο Βέλγιο, κρατούσε συνέχεια μπάλα. Η Ομόνοια ήταν ανούσια, δεν μπόρεσε, ήταν πολύ διαφορετική σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι. Περίμενα ότι η Ομόνοια θα μπορούσε να κρατήσει το 1-0 ή να πετύχει κάποιο γκολ. Αν κρίνουμε και από τα δύο παιχνίδια μαζί, θεωρώ ότι για την Ομόνοια ήταν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Η πρόκριση χάθηκε στις λεπτομέρειες, στα πέναλτι.

Κάποιοι παίχτες κλειδιά δεν ήταν σε καλή μέρα. Δεν ήταν το στήσιμο του Μπεργκ που έφταιγε . Η Αντβέρπ στην μέρα που ήταν δεν άφησε την ομάδα να παίξει όπως ήθελε. Ήταν πολύ διαφορετικό τα πρώτο με το δεύτερο παιχνίδι”.