Home TOP NEWS Ποντικός: «Δεν τελείωσε το παιχνίδι της πρόκρισης – Παίκτης παγκόσμιας κλάσης ο...

Ποντικός: «Δεν τελείωσε το παιχνίδι της πρόκρισης – Παίκτης παγκόσμιας κλάσης ο Λοϊζου»


Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», με τη Στέλλα Σωκράτους, μίλησε ο προπονητής της Καρμιώτισσας και πρώην παίκτης της ομάδας μας, Γιαννάκης Ποντικός, o oποίος αναφέρθηκε στην Ομόνοια.

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι της Ομόνοιας με την Αντβέρπ: «Η Ομόνοια έκανε μια μεγάλη εμφάνιση, με μεγάλη ανατροπή και πήρε ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα. Οι πιθανότητες όμως εξακολουθούν να είναι μοιρασμένες. Είναι δύσκολη ομάδα η Αντβερπ. Εύχομαι κα ευελπιστώ να τα καταφέρει η Ομόνοια. Αν τα καταφέρει να περιορίσει το ρυθμό του αντιπάλου και δεν την πιάσει σε ανοικτό γήπεδο στις επιθέσεις της, θεωρώ ότι θα μπορεί να διεκδικήσει και θετικό αποτέλεσμα, για να προκριθεί. Πιστεύω θα παίξει ρόλο ο ρυθμός του αγώνα. Αν το καταφέρει αυτό θα έχει αρκετές πιθανότητες πρόκρισης».

«Δεν έχει καμία αμφισβήτηση ότι η Αντβέρπ είναι πάρα πολύ καλή ομάδα, ίσως καλύτερη και από την Ομόνοια, η οποία όμως μας εκπλήσσει συνεχώς με τον τρόπο που παίζει», πρόσθεσε.

Τι άλλα πράγματα πρέπει να προσέξει η Ομόνοια: «Επαναλαμβάνω πως όταν βγαίνει μπροστά η Ομόνοια, πρέπει να είναι πολύ προσεκτική στις αντεπιθέσεις της Αντβέρπ. Η πίεση επιφέρει λάθη. Αν η Ομόνοια τα πρώτα 15 λεπτά κλείσει καλά τος χώρους, αυτό θα αγχώσει τους αντιπάλους. Επίσης όταν της δοθεί η ευκαιρία πρέπει να βάλει γκολ. Έτσι όπως είναι τώρα που δεν μετράνε τα εκτός έδρας γκολ, το παιχνίδι δεν τελειώνει ποτέ και νομίζω θα πάει μέχρι τέλους».

Για το ότι οι οπαδοί της Αντβέρπ αναμένεται να δώσουν μαζικά το παρών τους στο γήπεδο: «Οι Βέλγοι κάνουν τα πάντα για να δημιουργήσουν τι καλύτερες συνθήκες για την ομάδα τους και να πάρουν την πρόκριση. Από τη μια φαίνεται ότι θέλουν πάρα πολύ την πρόκριση και από την άλλη βλέπω ότι τους άγχωσε η Ομόνοια. Εάν όμως η παρουσία του κόσμου τους σπρώξει και κάνει η Ομόνοια τα λάθη, τότε τα πράγματα θα είναι δύσκολα για μας. Επαναλαμβάνω ότι η Ομόνοια πρέπει να ελέγξει τον ρυθμό του αγώνα».

Για τον Λοίζου: «Μια λέξη μόνο. Διαμάντι. Μας έχει εκπλήξει θετικά όσους ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο, γιατί είναι ένα ταλέντο με μεγάλο θράσος. Γιατί τον γνωρίζω και προσωπικά είναι πολύ σοβαρός στη δουλειά του, συνεσταλμένο παιδί, δουλευτής με φοβερό ταλέντο. Είναι απίστευτος ο μικρός και αυτά που γράφονται για αυτόν είναι σωστά. Δεν θα πω κάτι άλλο άλλα μπορώ να πω ότι είναι ένα ταλέντο παγκόσμιας κλάσης. Με αυτά που βλέπω μπορεί να παίξει σε οποιοδήποτε επίπεδο. Ότι και να πω είναι λίγο. Παίζει ευρωπαϊκά παιχνίδια και παίρνει τις πιο μεγάλες αποφάσεις στην πλάτη του».

 

Από 24sports.com.cy