Home TOP NEWS Βρήκατε αφορμή, όμως το μόνο που πετυχαίνετε είναι να εκτίθεστε!

Βρήκατε αφορμή, όμως το μόνο που πετυχαίνετε είναι να εκτίθεστε!


Αυτοί που έρχονται σήμερα να αφήσουν αιχμές κατά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κάνοντας λόγο για χειραγωγημένο παιχνίδι, είναι αυτοί που δραστηριοποιούνται στο χώρο του ποδοσφαίρου καμιά 20ριά χρόνια και ξέρουν πολύ καλά τι απαιτείται για να στηθεί ένα παιχνίδι.

Απλά θυμίζουμε όλους εσάς, που από το βράδυ της Κυριακής βρήκατε την αφορμή που ψάχνατε, για να αρχίσετε να βάλλετε κατά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Το αποτέλεσμα στο ΓΣΠ ήταν 0-1 και στο 85! η ΟΜΟΝΟΙΑ δέχθηκε κόκκινη κάρτα. Αυτό το θυμάστε;

Δηλαδή ένα παιχνίδι το οποίο ήταν χειραγωγημένο για να κερδίσει συγκεκριμένη ομάδα, την ώρα που αυτή ήταν πίσω στο σκορ έμεινε με 10 παίκτες. Σοβαρή ένδειξη για χειραγωγημένο παιχνίδι κύριε Παπαχαραλάμπους έτσι; Σοβαρότατη!

Ξέρουν, είπαμε, οι «ποδοσφαιράνθρωποι» τι χρειάζεται ένα παιχνίδι για να στηθεί. Για παράδειγμα ο Καραβίδας. Έκανε ραδιοφωνικές δηλώσεις αναφέροντας ότι θα καταγγείλει το ματς ως στημένο. Γνωρίζει όμως πολύ καλά ότι για να στηθεί ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι πρέπει να είναι «μιλημένοι» παίκτες και των δύο ομάδων. Ένας διαιτητής και μία ομάδα δεν στήνουν παιχνίδι. Έτσι δεν είναι Κώστα Χριστοδούλου; Γιατί δεν μας λες και πόσοι κόκκινοι φάκελοι ήρθαν με τη Δόξα να περιλαμβάνεται σε αυτούς; Το Ολυμπιακός-Δόξα στο κύπελλο το 2011 (3-2 το τελικό αποτέλεσμα, 0-2 στο ημίχρονο) το θυμάσαι; Δεν νομίζω να είναι παιχνίδι που μπορεί κανείς να το ξεχάσει.

Όσο για τις ομάδες που βγαίνουν και λένε τα δικά τους, θα καταπιαστούμε από την εισήγηση να βγουν προς τα έξω τα όσα διημείφθησαν μεταξύ διαιτητή και βαρίστα στο ΓΣΠ την Κυριακή για να πούμε πως έχουμε κι εμείς μεγάλη περιέργεια να ακούσουμε τι είπαν βαρίστας-διαιτητής στα παιχνίδι Απόλλων-Αποέλ και Ολυμπιακός-Αποέλ στις καραμπινάτες κόκκινες σε Ογκριασβίλι και Μαγκλίτσα αντίστοιχα. Θα θέλαμε όντως να ακούσουμε τι ειπώθηκε μεταξύ τους στο ΑΕΛ-Πάφος στο καραμπινάτο πέναλτι της Πάφου. Τι ειπώθηκε μεταξύ διαιτητή και βαρίστα στο πέναλτι του Αρτυματά της Ανόρθωσης με τη Δόξα και με ποιο σκεπτικό εκείνη η φάση δεν τιμωρήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Συμφωνούμε απόλυτα με τον Ανδρέα Δημητρίου σε μία αναφορά που έκανε χθες στο ”Total Green”. Ο κάθε ένας ότι θέλει λέει, όποτε θέλει, όπως θέλει χωρίς να υπάρχει αντίλογος την ώρα που τα λένε.

Θα περιμένουμε πάντως με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον το αποτέλεσμα της έρευνας που έχει αρχίσει η Επιτροπή Δεοντολογίας. Και να βγουν προς τα έξω όλα όσα θα αποφανθεί να μάθουμε κι εμείς.