Home TOP NEWS Φίλιππος Δημητρίου: “Είναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι με τον Απόλλωνα”

Φίλιππος Δημητρίου: “Είναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι με τον Απόλλωνα”

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, Φίλιππος Δημητρίου, μίλησε στον Super Sport FM 104,0 και ατον Χρίστο Παπακώστα.


Οι τοποθετήσεις του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή:

Για τις εξελίξεις με τον Τζον Χριστοδούλου: «Δεν είμαστε ενήμεροι για οποιαδήποτε εξέλιξη. Ακόμα δεν υπάρχει κάτι επίσημο, είναι σε αναμονή. Σίγουρα αυτά σηματοδοτούν νέα πορεία στην ομάδα. Αυτό δεν αφορά κανένα, μόνο τους ίδιους (Τζον Χριστοδούλου και Σταύρο Παπασταύρου). Αφού υπάρχουν δικλείδες ασφαλείας σε αυτό το θέμα, δεν πρέπει να υπάρχει ανησυχία στον κόσμο της ομάδας. Αν δεν κάνω λάθος τον τελευταίο λόγο τον έχει το Σωματείο. Για ό,τι προκύψει θα είναι για το καλό της ομάδας. Υπάρχουν συμφωνίες με την εταιρεία του κ. Παπασταύρου, αν θα προκύψει κάποια νέα συμφωνία είναι θέμα του σωματείου και της εταιρείας».

Για την εικόνα της Ομόνοιας: «Αναμένουμε την ανάκαμψη της ομάδας. Να μην ξεχνάμε ότι πέρασαν πολλά, και μέσα στο καλοκαίρι υπήρχαν προβλήματα στην προετοιμασία, προβλήματα τραυματισμών».

Για τον Κούσουλο: «Σίγουρα είναι πολύ σημαντική η απουσία του σε μια περίοδο που είναι αναγκαία. Οι αξία του Κούσουλου σε σχέση με τους καινούριους παίκτες είναι διαφορετική. Δε βρέθηκε παίκτης να αναπληρώσει την απουσία του. Σίγουρα πιστεύω ότι θα βρεθεί λύση τώρα με τη διακοπή του πρωταθλήματος».

«Είναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Έχεις μια ομάδα που βρίσκεται στην κορυφή και δεν πρέπει να την αφήσεις να ξεφύγει, ανοίγοντας τη βαθμολογική ψαλίδα».

«Μεγάλη αδυναμία το να μην έχει όλους τους παίκτες του ο Μπεργκ. Να μην μπορεί να δουλέψει τα σημείο που όπως είπε πρέπει να διορθωθούν. Πιστεύω όμως ότι θα τα βελτιώσει».