Home TOP NEWS Γεμίζει ξανά το “Ηλίας Πούλλος”

Γεμίζει ξανά το “Ηλίας Πούλλος”

Με εξαιρέση τον Άνταμ Λανγκ που τελειώνει απόψε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με την Εθνική Ουγγαρίας, οι υπόλοιποι 14 ποδοσφαιριστές που απουσίαζαν στα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα θα επιστρέψουν τις επόμενες μέρες στο “Ηλίας Πούλλος”.


Οι Διεθνείς ποδοσφαιριστές με την Ελπίδων επέστρεψαν αφού ακυρώθηκε το παιχνίδι με την Εθνική Ελλάδας, οι της Εθνικής Ανδρών ολοκλήρωσαν χθες τις υποχρεώσεις τους κόντρα στην Μάλτα, ο Χούμποτσαν έδωσε το τελευταίο του παιχνίδι ψες κόντρα στην Κροατία, οι υποχρεώσεις των Ουζόχο, Σέχου και των ποδοσφαιριστών της Εθνικής Νέων έλαβαν τέλος από τις 10 Οκτωβρίου.

Ο Χένινγκ Μπεργκ και οι συνεργάτες του, όλες αυτές τις μέρες πέραν από το Σαββατοκυρίακο που δόθηκε ρεπό στους ποδοσφαιριστές, δούλευε με ελλιπές ρόστερ και τώρα περιμένει τους Διεθνείς για να δει το “Ηλίας Πούλλος” ξανά γεμάτο.

Ο Νορβηγός κόουτς με την επιστροφή των 15 Διεθνών (τελευταίος θα έρθει ο Άνταμ Λανγκ) θα δει την κατάσταση των ποδοσφαιριστών που απουσιάζαν με τα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα κι ακολούθως θα αρχίσει να προετοιμάζει τα πλάνα του για το ντέρμπι με τον Απόλλωνα που θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή.