Home TOP NEWS Δεν μας βγήκε η επιλογή του και φυσιολογικά αποχωρεί πρόωρα

Δεν μας βγήκε η επιλογή του και φυσιολογικά αποχωρεί πρόωρα


Δεν κατάφερε να αφήσει το αποτύπωμα του στην ΟΜΟΝΟΙΑ ο Ιγιάγι Ατιεμουέν και αποχωρεί προτού ακόμη ολοκληρωθεί η συμφωνία με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ για τον δανεισμό του.

Θυμίζουμε πως η ΟΜΟΝΟΙΑ τον απέκτησε το περασμένο καλοκαίρι διατηρώντας μάλιστα option για να τον κάνει δικό της το ερχόμενο καλοκαίρι. Ο ποδοσφαιριστής κρίθηκε από την ομάδα ανεπαρκής και έτσι αποχωρεί πρόωρα.

Ο Ατιεμουέν έπαιξε φέτος 16 παιχνίδια. Σε κανένα από αυτά δεν αγωνίστηκε 90 λεπτά. Στην Ευρώπη αγωνίστηκε 4 φορές στους ομίλους του Κόνφερενς. Δύο φορές με την Βασιλεία 45 λεπτά και δύο φορές με την Καϊράτ, 45 και 30 λεπτά.  Αγωνίστηκε στην προκριματική φάση του Γιουρόπα Λιγκ,  στην Εσθονία στην παράταση και στους δύο αγώνες με την Ατβέρπ, σκόραρε με πέναλτι στο ΓΣΠ.

Στο πρωτάθλημα κατέγραψε 9 συμμετοχές και μόλις 300 λεπτά σε αυτούς τους αγώνες. Τέσσερεις φορές επιλέγηκε στο αρχικό σχήμα και σε αυτούς αντικαταστάθηκε ενώ έπαιξε άλλους 5 αγώνες ως αλλαγή.

Ο Ατιεμουέν ήρθε στην ΟΜΟΝΟΙΑ για να αποτελέσει βασικό γρανάζι στη μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας όμως δεν μπόρεσε να δείξει κάτι ιδιαίτερο. Ήταν γνωστό εδώ και καιρό πως θα ήταν ένας εξ αυτών που θα εδιαγράφετο από το ρόστερ για να προστεθεί κάποιος άλλος, έτσι κι έγινε.

Τη θέση του στο ρόστερ πήρε ο Τιμ Ματάβς.