Home TOP NEWS «Στη μεταγραφική η ΟΜΟΝΟΙΑ έδειξε ότι δεν έχει και τα καλύτερα αντανακλαστικά»

«Στη μεταγραφική η ΟΜΟΝΟΙΑ έδειξε ότι δεν έχει και τα καλύτερα αντανακλαστικά»


Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», με τη Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής μας, Κώστας Καλοθέου. Τόνισε την απογοήτευση του για τη φετινή σεζόν της ομάδας του, αναφέροντας επίσης το τι έφταιξε κατά την άποψη του.

Αναλυτικά:

Αρχικό σχόλιο: «Είναι εξαιρετικά δύσκολη η κατάσταση, λυπητερή θα έλεγα. Θα έλεγα ότι όσες πιθανότητες της μένουν οφείλει να τις κυνηγήσει η Ομόνοια. Το πιο σημαντικό είναι ότι η εξάδα πλέον δεν εξαρτάται από τα πόδια της. Πρέπει η Ομόνοια να κάνει το δύο στα δύο και η Πάφος να χάσει βαθμούς και στα δύο παιχνίδια που της έμειναν.

Είναι λυπητερό, γιατί αν αναλογιστούμε τη τελευταία δεκαετία με τα πολλά προβλήματα που είχε η Ομόνοια, τα τελευταία τρία χρόνια έγινε αυτή η σωστή δουλειά, το γύρισμα της σελίδας, σταθερή διοίκηση, σωστό πλάνο, όραμα, που από την πρώτη χρονιά έφερε καρπούς, την επόμενη πήρε πρωτάθλημα. Εκεί που έκτιζε η Ομόνοια, ήρθε τώρα αυτή η χρονιά που θα την χαρακτήριζα καταστροφική. Ήσουν με τη ψυχολογία στα ύψη, έρχεται τώρα αυτό το στραπάτσο. Σπαράζει η ψυχή μου, αλλά πρέπει να αντιμετωπίσουμε τα δεδομένα ως έχουν. Δεν είμαι μηδενιστής, όπως και δεν τα θεωρώ όλα τέλεια, αλλά φέτος έγιναν πολλά λάθη που τα πληρώνουμε τώρα».

Τι λάθη έγιναν: «Από την αρχή της περιόδου ήταν κάποια λάθη προγραμματισμού. Δεν θα μιλήσω ονομαστικά για το ποιος φταίει, μιλώ γενικά για το καλό της ομάδας μου. Κάποιοι τα έβλεπαν, τα έλεγαν και αποδείχθηκαν σωστά αυτά τα λόγια.

Αν υπερτίμησαν τον εαυτό τους στην Ομόνοια: «Είμαι σίγουρος ότι έγινε αυτό. Λέγαμε ότι οι άλλες ομάδες είναι πιο χαμηλού επιπέδου, πιο χαμηλό μπάτζετ, αυτός ο εφησυχασμός είναι το χειρότερο πράγμα στον αθλητισμό. Στην πορεία δεν διορθώθηκαν τα λάθη. Στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου απέδειξες σαν Ομόνοια ότι τα αντανακλαστικά σου δεν είναι τα καλύτερα. Έπρεπε να είναι έτοιμοι οι νέοι παίκτες να υπογράψουν την 1η Ιανουαρίου. Είπε κάποτε ο φίλος μου ο Τιμούρ, δεν έχω υπογράψει ότι θα έρχομαι πάντα πρώτος, έτσι είναι ο αθλητισμός και αυτή είναι η μαγεία του ποδοσφαίρου».

Αν σώζεται η χρονιά με το κύπελλο: «Είναι και ο θεσμός του κυπέλλου βέβαια και οφείλουμε βέβαια να είμαστε κοντά στην ομάδα. Θα μετριαστεί κάπως η απογοήτευση αν κατακτήσει η Ομόνοια το κύπελλο. Και πάλι με την εικόνα που δείχνει είναι δύσκολα τα πράγματα».

Για τον Μπεργκ: «Θεωρώ ότι ο Μπεργκ πρέπει να μείνει μέχρι τέλους και μετά να κριθεί. Γνωρίζεις τι έκανε αυτός ο προπονητής, πρέπει να βάλεις τα πράγματα κάτω και να σκεφτείς ποιος θα έρθει αν θα φύγει αυτός ο προπονητής».

Από 24sports.com.cy