Home TOP NEWS «Είμαστε για τα δύσκολα… κανένας δεν ξεγράφει τι πέτυχε η ομάδα τα...

«Είμαστε για τα δύσκολα… κανένας δεν ξεγράφει τι πέτυχε η ομάδα τα τελευταία 2,5 χρόνια»


Ο Πρόεδρος του Σωματείου της Ομόνοιας, Μάριος Αργυρίδης, μίλησε στον Super Sport FM 104,0 και την εκπομπή «Δώδεκα στα Σπορ» με την Κατερίνα Κυριάκου.

Για την πορεία της ομάδας: «Είμαστε για τα δύσκολα, είμαστε η Ομόνοια. Ποτέ δεν μας χαρίστηκε κανένας και θα τα δώσουμε όλα στα παιχνίδια που απομένουν. Δεν μπορώ να πω ότι κάναμε προγραμματισμένο βήμα προς τα πίσω. Ήρθαν διάφορες δυσκολίες με τα συνεχόμενα παιχνίδια, με τον κορωνοϊό και τους τραυματισμούς. Δεν μας αρέσουν οι δικαιολογίες, τώρα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να στοχεύσουμε στον τίτλο του κυπέλλου που ήταν έναν από τους φετινούς μας στόχους».

Για το τι πήγε λάθος: «Η ομάδα το καλοκαίρι στήθηκε για να πρωταγωνιστήσει. Όμως διάφορα που προανέφερα δεν βοήθησαν για να έχουμε τα αποτελέσματα που θέλαμε. Σε κάποια παιχνίδια που θέλαμε και περισσότερη τύχη δεν την είχαμε. Θα δούμε στο τέλος της σεζόν που θα είμαστε και από εκεί και πέρα όπως λέει και ο πρόεδρος, όλοι είναι υπό συνεχή αξιολόγηση. Αντιλαμβάνεστε ότι δεν θα κινηθούμε τελευταία στιγμή και όπως δούλευαν όλοι τα τελευταία χρόνια έτσι για να συνεχίσει η ομάδα να έχει πρωταγωνιστικούς στόχους».

Για τον προπονητή και τον προγραμματισμό: «Κανένας δεν μπορεί να διαγράψει το τι έχει πετύχει η ομάδα, ο προπονητής και όλοι όσοι είναι κοντά στην ομάδα τα τελευταία 2½ χρόνια. Ποτέ δεν παίρνονται αποφάσεις εν βρασμώ ψυχής μετά από ένα αποτέλεσμα που δεν αναμέναμε. Πρέπει να γίνεται συνεχής αξιολόγηση για όταν θα πρέπει να παρθούν αποφάσεις και λύσεις».

Για τους νεαρούς: «Όσον αφορά τους νεαρούς παίκτες, δεν σταμάτησε η ομάδα να προωθεί παίκτες στην Α΄ ομάδα. Και δεν θα σταματήσει να γίνεται».

Για τις πιθανότητες για είσοδο στην εξάδα: «Δεν μπορεί κανένας να αμφιβάλλει για την ποιότητα της ομάδας. Σίγουρα δεν μπορούμε να επηρεάσουμε τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων, άρα είναι δύσκολο όταν δεν είναι στα δικά σου πόδια. Όμως πρέπει να πάμε να κερδίσουμε τα επόμενα δύο παιχνίδια και ό,τι βγει. Μη επίτευξη της εξάδας αλλά κατάκτησης του κυπέλλου δεν θεωρώ ότι θα είναι αποτυχία. Αν όμως δεν επιτευχθεί κάποιος από αυτούς τους στόχους δεν θα έλεγα ότι είναι καταστροφική σεζόν ούτε πισωγύρισμα, αλλά πρέπει να δούμε τι πήγε λάθος. Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Δεν μπορείς να κατακτάς συνέχεια τίτλους, όμως πρέπει να μαθαίνεις από τα λάθη, και είμαι σίγουρος ότι θα έρθουν καλύτερες μέρες στην Ομόνοια».

Από sport-fm.com.cy