Home TOP NEWS Ο Δημητρίου για το παιχνίδι, τη διαχείριση Λένον και τα αγωνιστικά νέα

Ο Δημητρίου για το παιχνίδι, τη διαχείριση Λένον και τα αγωνιστικά νέα


Μίλησε στη κάμερα της cytavision πριν την έναρξη του παιχνιδιού ο Ανδρέας Δημητρίου λέγοντας:

«Δεν είχαμε πολλές μέρες από το προηγούμενο με την ΑΕΛ.Στόχος είναι να κερδίσουμε ανεξαρτήτως βαθμολογικού κινήτρου. Το πιο σημαντικό είναι να διατηρηθεί η ομάδα σε εγρήγορση για τον επαναληπτικό. Το ξέρουν αυτό οι παίκτες και πρέπει να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό στο γήπεδο για να παίζουν ή να χρησιμοποιούνται τακτικά από τον προπονητή. Αυτά περιμένουμε να δούμε. Μία ομάδα σοβαρή που θα διεκδικήσει τη νίκη. Και από κει και πέρα πρέπει να είμαστε έτοιμοι στον επαναληπτικό».

Για τη διαχείριση του Λένον ενόψει κα ιτου κυπέλλου: «Το ίδιο ισχύει και από την πλευρά της ΑΕΛ. Ειναι μοναδική διέξοδος το κύπελλο οπότε με τον ίδιο τρόπο σκέφοτναικαι στην ΑΕΛ. Όταν θα έρθει η μέρα του επαναληπτικού θα δέιξει ποια ομάδα προετοιμαστηκε καλύτερα. Το θέλουμε πολύ, θέλουμε το κύπελλο και στέλνουμε και το μήνυμα στον κόμο μας για να προετοιμαστεί από τώρα για τον επαναλητπικό και όλοι μαζι να προσπαθήσουμε για την πρόκριση».

Για τα αγωνιστικά: «Δεν αλλάζουν τα δεδομένα με τους τραυματίες. Με την επανέναρξη αναμένουμε να τους έχουμε όλους διαθέσιμους. Θα περιμένουμε μόνο να δούμε για Σέχου που ίσως χρειάζεται λίγο περισσότερο. Για τους νεαρούς ειναι στόχος της ομάδας να αναδεικνύει παίκτες της ακαδημίας και θα πρέπει να το αξίζουν. Στην ομάδα U19 της Εθνικής έχει 9 παίκτες η ΟΜΟΝΟΙΑ. Και στρις άλλες ηλικίες είναι παρόμοιες οι κλήσεις οπότε φαίνεται πως γίνεται πολύ καλή δουλειά και ο κόσμος τα επόμενα χρόνια θα γνωρίσει κι άλλους παίκτες».