Home TOP NEWS Θα έχει μπόλικη δουλειά ο νέος κόουτς!

Θα έχει μπόλικη δουλειά ο νέος κόουτς!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ παρατάχθηκε χθες στο γήπεδο κόντρα στον Εθνικό Αχνας για πρώτη φορά χωρίς τον Χένινγκ Μπεργκ στην άκρη του πάγκου της.


Από το χθεσινό (6/3) παιχνίδι φυσικά δεν μπορούν να εξαχθούν ιδιαίτερα συμπεράσματα, αφού μόλις 26λεπτά αγώνα πρόλαβαν να παιχτούν και στην συνέχεια ο αγώνας διακόπηκε  ελεώ του προβλήματος που προέκυψε σε ένα από τους προβολείς του γηπέδου.

Μέχρι το λεπτό πάντως που διακόπηκε το παιχνίδι, το συμπέρασμα που βγάλαμε για την εμφάνιση της ομάδα μας στην μετά – Μπεργκ εποχή είναι ότι, ήταν αρκετά νωθρή, αργή, χωρίς φαντασία και δεν παρά το γεγονός ότι κράτησε μπάλα σε κάποια διαστήματα δεν μπόρεσε να φτιάξει τελική προσπάθεια σε αντίθεση με τον Εθνικό που έφτιαξε πέντε.

Ειναι γεγονός ότι, οι ποδοσφαιριστές μας φάνηκαν επηρεασμένοι προφανώς από την παρουσία της ομάδας μας στο β’ γκρουπ του πρωταθλήματος κι από αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση που θα κληθούν να περάσουν τις επόμενες αγωνιστικές, οι οποίες θα μοιάζουν και γι’ αυτούς ως αγγαρεία, καθώς τα παιχνίδια δεν θα έχουν κανένα βαθμολογικό κίνητρο.

Συνεπώς ο νέος κόουτς που αναμένεται να αφιχθεί στην ομάδα μας εντός των επόμενων ημερών (διαβάστε κι αυτό) θα έχει μπόλικο έργο να κάνει στο “Ηλίας Πούλλος”. Στόχος στόχος και επιδίωξη του νέου αφεντικού της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα είναι να ανεβασεί τόσο αγωνιστικά, όσο και ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές, αλλά να τους κρατήσει σε εγρήγορση και να τους διατηρήσει σε καλή αγωνιστική κατάσταση για τις σημαντικές αναμετρήσεις με τους “γαλαζοκίτρινους” της Λεμεσού στο κύπελλο.