Home TOP NEWS Ελληνικό δημοσίευμα θέτει ερώτημα για Λοβέρα και Ολυμπιακό Πειραιώς

Ελληνικό δημοσίευμα θέτει ερώτημα για Λοβέρα και Ολυμπιακό Πειραιώς


Ο Μάξι Λοβέρα ήρθε τον Ιανουάριο στην ΟΜΟΝΟΙΑ ως δανεικός από τον Ολυμπιακό Πειραιώς. Ο 23χρονος Αργεντινός ποδοσφαιριστής διατηρεί συμβόλαιο για άλλον ένα χρόνο με τους πρωταθλητές Ελλάδος και είναι άγνωστο αν θα θελήσουν να τον κρατήσουν στο ρόστερ την επόμενη σεζόν.

Σημερινό δημοσίευμα της ιστοσελίδας «sport-fm.gr», θέτει κάποια ερωτηματικά βάζοντας κάτω και τα πεπραγμένα του ποδοσφαιριστή, από την ημέρα που αποκτήθηκε από τους ερυθρόλευκους, μέχρι και σήμερα.

Η σχετική αναφορά:

«Σε καμία περίπτωση δεν έχει πάρει πίσω τα ούτε ένα μικρό μέρος των όσων έχει επενδύσει ο Ολυμπιακός για τον Αργεντινό άσο. Δεν έχει καν πείσει ότι ίσως μπορεί να το κάνει. Μετράει 36 συμμετοχές 2 γκολ και 5 ασίστ στον Πειραιά, αλλά η συντριπτική πλειοψηφία τους είναι ως αλλαγή και σίγουρα αυτό το γεγονός αποτελεί ελαφρυντικό. Δεν έχει πείσει, βέβαια, ότι άξιζε πολλές παραπάνω ευκαιρίες, αφού στα περισσότερα παιχνίδια ήταν απλή αναφορά. Ενδιάμεσα έπαιξε (36 ματς/16 βασικός με 0 γκολ και 6 ασίστ) στη Ρασίνγκ Κλουμπ και οι εμφανίσεις του δεν του εξασφάλισαν χώρο στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ, ενώ δοκιμάζει την τύχη του στην Ομόνοια φέτος. Ούτε εκεί έχει σπάσει τα κοντέρ, αφού μετράει μόλις 8 ματς (5 βασικός) με 1 ασίστ στην Ομόνοια. Πώς να τον εμπιστευτεί ο Ολυμπιακός;».