Home TOP NEWS Μια χολιγουντιανή ταινία, ένα ρόλερ κόστερ συναισθημάτων με πρωταγωνιστές Φαμπιάνο και Κούσουλο

Μια χολιγουντιανή ταινία, ένα ρόλερ κόστερ συναισθημάτων με πρωταγωνιστές Φαμπιάνο και Κούσουλο

Ο Δημοσιογράφος της ιστοσελίδας Protathlima.com, Γιώργος Νικολάου, γράφει για το παιχνίδι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με την ΑΕΚ και ότι αυτό έμοιαζε περισσότερο με χολιγουντιανή ταινία, θες αρχαία τραγωδία, παρά με αγώνα.


Αυτούσιο το κείμενο:

Πιο πολύ με χολιγουντιανή ταινία, θες αρχαία τραγωδία, παρά με αγώνα έμοιαζε το παιχνίδι της Ομόνοιας με την ΑΕΚ.

Η τροπή που πήρε ο αγώνας ήταν τέτοια που σε συνέπαιρνε. Ένα μείγμα συναισθημάτων για τους οπαδούς των δυο ομάδων, αλλά και τους ουδέτερους. Και ο Παπουλής ως από μηχανής θεός από μια αρχαία τραγωδία, στο τέλος έδωσε την λύση στην Ομόνοια και της χάρισε την νίκη εκεί που είχε στραβώσει το πράγμα.

Και δεν είναι μόνο αυτά που «έπαιξαν» με τα συναισθήματα του κόσμου.

Ο Φαμπιάνο που τραυματίστηκε στα δάκτυλα και έδειξε να υποφέρει αλλά με άρνηση σηκώθηκε και συνέχισε. Μέχρι και… αποκρουσάρες με τα κτυπημένα δάκτυλα έκανε ο γίγαντας των πρασίνων που για άλλη μια φορά αποθεώθηκε. Θυμίζουμε πως πριν από μερικές μέρες έπαιζε με φουσκωμένο πόδι απέναντι στην Γάνδη.

Τα βλέπουν όλα αυτά οι Ομονοιάτες και δικαιολογημένα τον έχουν τόσο ψηλά. Δεν είναι μόνο η αγωνιστική του εμφάνιση, είναι και όλα αυτά που κάνει που δείχνουν πόσο αγαπά την ομάδα και τον κόσμο της. Είναι ο πιο καθοριστικός παίκτης στην σύγχρονη ιστορία της Ομόνοιας και συνεχίζει να κάνει ΠΟΛΛΑ.

Δεν έφτανε η συγκίνηση των Ομονοιατών με τον Φαμπιάνο, το γκολ του Παπουλή και οι εναλλαγές συναισθημάτων, σηκώνεται ο Κούσουλος να περάσει στον αγώνα και εκεί γίνεται ΠΑΝΙΚΟΣ!

Το ΓΣΠ σείεται από το «είναι τρελός ο αρχηγός» και η τρίχα κάγκελο. Όποιας ομάδας οπαδός και να είσαι, αναγνωρίζεις το ήθος του Κούσουλου. Αναγνωρίζεις το πάθος του για ποδόσφαιρο, τις δυσκολίες που πέρασε και τι σημαίνει για αυτόν τούτη η επιστροφή.

Ένα παιδί που ταλαιπωρήθηκε τόσο πολύ, έφτασε στα όρια του, έκλαψε μπροστά στις κάμερες, επέστρεψε και έδειξε από τι μέταλλο είναι φτιαγμένος. Ένας πραγματικός αρχηγός που αξίζει το χειροκρότημα όλου του φίλαθλου κόσμου, όχι μόνο των Ομονοιατών.

Η είσοδος του και οι σκηνές που μας χάρισε ήταν το κερασάκι στην τούρτα σε ένα ρόλερ κόστερ συναισθημάτων, σε ένα παιχνίδι που θα μείνει έντονα στο μυαλό πολλών.

Όσο για τους Ομονοιάτες; Βλέποντας παίκτες όπως ο Κούσουλος και ο Φαμπιάνο στην ομάδα τους, θα νιώθουν περήφανοι για την ψυχή που έχει η ομάδα τους και το μέταλλο από το οποίο είναι φτιαγμένη.

Πηγή:Protathlima.com (Του Γιώργου Νικολάου)