Home TOP NEWS «Θα ζήσουμε με τις απουσίες, περιμένουμε λύσεις από το ρόστερ»

«Θα ζήσουμε με τις απουσίες, περιμένουμε λύσεις από το ρόστερ»


Μίλησε λίγο πριν τον αγώνα με τον Άρη ο Ανδρέας Δημητρίου λέγοντας:

Είναι παιχνίδι με υψηλό βαθμό δυσκολίας απέναντι στην περσινή πρωταθλήτρια, η οποία έμεινε πίσω και καίγεται για τρίποντο. Κι εμείς όμως επιθυμούμε να κερδίσουμε για να κρατήσουμε την απόσταση από τη πρώτη θέση. Θα είναι και η πρώτη μας στο πρωτάθλημα αν τα καταφέρουμε. Δεν θα είναι εύκολο όμως περιμενουμε να δούμε χαρακτήρα από την ομάδα, να πάνε όλα καλά και να κερδίσουμε.

 

Για τα αγωνιστικά: Εκτός αποστολής είναι μόνο οι διεθνείς. Ο Φαμπιάνο δεν ήταν έτοιμος να ξεκινήσεις. Και ο Μάθιους είχε λίγες προπονήσεις. Πιθανόν στον επόμενο αγώνα να είναι έτοιμοι και οι δύο. Θα ζήσουμε με απουσίες όσο διαρκέσει. Πρέπει να βρούμε λύσεις εκ των έσσω και περιμένουμε από το ρόστερ, έτσι όπως είναι διαμορφωμένο να δίνει λύσεις.

 

Για μεταγραφές και Εράκοβιτς: Για τη μεταγραφική, αν υπάρχει κάτι θα το ανακοινώσουμε. Για τον Εράκοβιτς, το πλάνο είναι να έρθει στη Κύπρο, θα αξιολογηθεί, σήμερα είναι γραμμένος στο ρόστερ. Ανάλογα με την κατάσταση του και ευχόμαστε να τον έχουμε μαζί μας στο τελικό στάδιο της σεζόν.