Home TOP NEWS Αλλάζει χέρια απόψε η κορυφή, ήττα για ΑΕΚ, την έπιασε η Πάφος...

Αλλάζει χέρια απόψε η κορυφή, ήττα για ΑΕΚ, την έπιασε η Πάφος στην 4η θέση (Βίντεο)


Την έβδομη συνεχόμενη νίκη πανηγύρισε ο Άρης που επικράτησε με 3-0 της Καρμιώτισσας στο «Αλφαμέγα». Η ομάδα του Αλεξέι Σπιλέφσκι ανέβηκε στην κορυφή με ένα αγώνα περισσότερο και πηγαίνει στο ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία.

Νίκη πέτυχε ο Απόλλωνας στη Λάρνακα μέσα στην «Αρένα» επί της ΑΕΚ με 2-1 και έμεινε ζωντανός στην μάχη της εισόδου στην πρώτη εξάδα. Με αυτή τη νίκη οι «γαλάζιοι» ανέβηκαν στους 37 βαθμούς, τέσσερις μόλις πίσω από την 6η Ανόρθωση που θα την αντιμετωπίσουν την ερχόμενη Τετάρτη. Από την άλλη η ΑΕΚ δέχτηκε την πρώτη της ήττα επί εποχής Ραν Μπεν Σιμόν, ως αποτέλεσμα να παραμείνει στην 3η θέση στους 46 βαθμούς.

Σε ένα παιχνίδι διαφήμιση του επιθετικού ποδοσφαίρου η Πάφος FC κατάφερε να πάρει την νίκη και τους 3 βαθμούς στον αγωνα για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Εθνικό Άχνας στο στάδιο Στέλιος Κυριακίδης με σκορ 4-3 και σκόρερ τους. Ο Εθνικός έφερε το παιχνιδι στα ίσα τρεις φορες με τους. Έτσι η ομάδα της Πάφου πηρέ την 14η νίκη στο φετινό μαραθώνιο, φτάνοντας τους 46 βαθμούς ισοβαθμώντας στην 3η θέση με την ΑΕΚ.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι πλέον ένα πόντο πίσω από ΑΕΚ και Πάφο που ισοβαθμούν στην 3η θέση της βαθμολογίας.