Home Uncategorized Οργανωμένη προσπάθεια να πληγεί Συνεργατισμός

Οργανωμένη προσπάθεια να πληγεί Συνεργατισμός

coop


Για οργανωμένη προσπάθεια να πληγεί Συνεργατισμός με τις φήμες που κυκλοφόρησαν για κούρεμα, έκανε λόγο ο Πρόεδρος του Συνεργατισμού Ανδρέας Μουσκάλλης.

Μιλώντας στον ΑΣΤΡΑ, απαίτησε από την αστυνομία να αρχίσει έρευνα για να αποκαλυφθούν οι ένοχοι που ενέσπειραν τις συγκεκριμένες φήμες για να πλήξουν τον Συνεργατισμό.

Ο κ. Μουσκάλης είπε ότι η χθεσινή μέρα ήταν από τις πιο δύσκολες για τον Συνεργατισμό αφού έπρεπε να αντιμετωπίσει τις ανησυχίες του κόσμου, ο οποίος παρασύρθηκε από τις φήμες για κούρεμα και στον Συνεργατισμό και έτρεξε να διασφαλίσει τις καταθέσεις του σε λογαριασμούς κάτω των 100 χιλιάδων ευρώ.

Ταυτόχρονα διαβεβαίωσε τους πολίτες ότι τα χρήματα τους στο Συνεργατισμό είναι ασφαλισμένα.

Εξάλλου, ο αναπληρωτής πρόεδρος του ΔΗΣΥ Λευτέρης Χριστοφόρου καταδίκασε τις φήμες και τόνισε ότι σ’ αυτή την περίοδο οι φήμες αυτές είναι ότι χειρότερο για τον τόπο. Τόνισε παράλληλα ότι ο Συνεργατισμός θα πρέπει να διαφυλαχθεί ως κόρη οφθαλμού.

Ο Επικεφαλής του Τμήματος Εσωτερικού Ελέγχου της Κεντρικής Τράπεζας Γιάγκος Δημητρίου έκανε λόγο στον ΑΣΤΡΑ σε ανεύθυνους οι οποίοι με ψευδείς διαδόσεις προσπαθούν να δημιουργήσουν προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν