Home Uncategorized Αγωνία με Πράνιτς στην Κροατία (video&pics)

Αγωνία με Πράνιτς στην Κροατία (video&pics)


Πάνω στον Ντανιέλ Πράνιτς έχει πέσει το ιατρικό τιμ της Κροατίας, μετά τον τραυματισμό του μέσου του Παναθηναϊκού στο φιλικό με την Αυστραλία, με τον διεθνή άσο να αποφεύγει τα χειρότερα, δηλαδή το κάταγμα, αλλά έχει υποστεί διάστρεμμα! Όπως έκανε γνωστό και η Ομοσπονδία ο Πράνιτς θα κάνει εντατική θεραπεία και ανάλογα με την πορεία που θα έχει, θα κριθεί εάν θα είναι έτοιμος για το εναρκτήριο ματς με την Βραζιλία. Ο Νίκο Κόβατς και το υπόλοιπο προπονητικό τιμ θα περιμένουν να δουν πώς θα αντιδράσει το πόδι του 33άχρονου μέσου. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Κροατίας δεν έχει εναλλακτικές λύσεις και δεν αποκλείεται να κρατήσει τον Πράνιτς στην αποστολή, ακόμα και εάν δεν είναι σε θέση να παίξει στα ματς του ομίλου, περιμένοντας να αγωνιστεί, εάν η Κροατία προχωρήσει στους «16»!

Ο Πράνιτς έκανε το Σάββατο μαγβητική τομογραφία, η οποία έδειξε το διάστρεμμα στον αριστερό του αστράγαλο. Ακολούθως η Ομοσπονδία της Κροατίας ανακοίνωσε: «Ανάλογα με την ανταπόκριση που θα έχει η θεραπεία στον αστράγαλο του Πράνιτς, θα φανεί εάν ο παίκτης θα είναι έτοιμος για την πρεμιέρα με την Βραζιλία»! 

Να θυμίσουμε πως στο φιλικό της Κροατίας με την Αυστραλία στο Σαλβαδόρ, σε μια μονομαχία με τον Φράνιτς γύρισε πολύ άσχημα το πόδι του Πράνιτς και ο μέσος του Παναθηναϊκού έφυγε από τον αγωνιστικό χώρο με αφόρητους πόνους!

Δηλώσεις έκανε και ο Ντανιέλ Πράνιτς, μετά τον αγώνα. Στάθηκε και αυτός στο γεγονός πως απέφυγε το κάταγμα, ενώ τόνισε πως δεν κρατάει κακία στον Φράνιτς.
«Δεν έχω κάτι με τον Φράνιτς. Ο αντίπαλος μου δεν είχε πρόθεση να με χτυπήσει, πήγε για την μπάλα… Αυτή την στιγμή δεν μπορώ να πω κάτι. Τα πρώτα λεπτά μετά τον τραυματισμό μου φοβήθηκα πάρα πολύ ότι είχα πάθει σοβαρή ζημιά στον αστράγαλο, όμως όσο περνάει η ώρα νιώθω καλύτερα. Δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα, όμως θα γνωρίζω περισσότερα μετά τις εξετάσεις», είπε αρχικά ο Πράνιτς και συνέχισε: «Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο, δεν υπήρχε πρόθεση, πήγαμε και οι δύο στην μπάλα, εγώ ήμουν πιο γρήγορος εκείνος καθυστέρησε και έγινε ότι έγινε. Ευτυχώς δεν είναι κάταγμα, απλώς ένα δυνατό χτύπημα».

Να αναφέρουμε πως και ο Φράνιτς, μετά τον αγώνα πήγε στα αποδυτήρια των Κροατών και ζήτησε συγνώμη…


Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr