Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Κατηγορίες για στοχοποίηση νεαρών ΟΜΟΝΟΙΑΤΩΝ

Κατηγορίες για στοχοποίηση νεαρών ΟΜΟΝΟΙΑΤΩΝ

img_8467
Φωτογραφία αρχείου.

 


Απίστευτες καταγγελίες από αναγνώστη μας, για τη συμπεριφορά αστυνομικών σε βάρος νεαρών ΟΜΟΝΟΙΑΤΩΝ. Οι καταγγελίες αποκτούν περισσότερη βαρύτητα, από το γεγονός πως μικρά παιδιά, αντιμετωπίστηκαν σαν εγκληματίες. Διαβάστε τι καταγγέλλει ο αναγνώστης μας και βγάλτε τα συμπεράσματα σας. Το μόνο που έχουμε να πούμε αν ισχύουν (που δεν έχουμε λόγο να το αμφισβητήσουμε, απλά δεν είμαστε μπροστά) είναι ΝΤΡΟΠΗ.

Γύρω στις 3 το μεσημέρι σήμερα, ο κρατικός μηχανισμός καταστολής έδειξε ξανά το μίσος του για οτιδήποτε ΟΜΟΝΟΙΑτικο.

5 αγόρια και 1 κορίτσι ηλικίας -το πολύ- 12 ετών (τονίζω την ηλικία και τον αριθμό τους) μαζεύτηκαν σε μια εγκαταλειμμένη παράγκα στην περιοχή Μέσα Γειτονιάς στη Λεμεσό. Η παράγκα βρίσκεται 200 μέτρα από τα κατοικημένα σπίτια. Η παρέα των 12χρονων άρχισε να φωνάζει συνθήματα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μέσα στην παράγκα παίζοντας ένα μικρό τύμπανο ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΝΟΧΛΗΣΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ.

Ήμουν στην περιοχή και όταν τους άκουσα χάρηκα. Στην αρχή δεν καταλάβαινα τι φώναζαν αλλά όταν πήγα πιο κοντά να τους δω, ήμουν περήφανος για ότι έκαναν. Το τι είδα όμως μετά ξεπερνά τη σφαίρα της λογικής.

Ένα pajero της αστυνομίας μαζί με 4 αστυνομικούς (!!) πήγαν στην παράγκα και αφού κατάσχεσαν το μικρό τους τύμπανο με τη δικαιολογία ότι έγραφε πάνω ”antifa” (!!) και κάλεσε τους γονιούς των παιδιών να έρθουν να τους πιάσουν διότι ”έκαναν οχλαγωγία φωνάζοντας υβριστικά συνθήματα”. Οι γονείς και όσοι κάτοικοι ήταν κοντά διαμαρτυρήθηκαν έντονα στην αστυνομία για τη στάση τους αλλά φυσικά δεν άλλαξε κάτι.

Προσωπικά ζητώ από την αμερόληπτη αστυνομία Κύπρου να βάλει στους χούλιγκανς πρόστιμο, απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα δια βίου και τουλάχιστον 2 χρόνια φυλάκιση προς παραδειγματισμό των επικίνδυνων κακοποιών στοιχείων.

ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ