Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Η προοπτική του UEFA Youth League

Η προοπτική του UEFA Youth League

 


Η ΟΜΟΝΟΙΑ κάτω των 19 ετών βρίσκεται από την αρχή της σεζόν στην κορυφή και οδεύει ολοταχώς για το πρωτάθλημα. Παραμένει αλάνθαστη και δείχνει να έχει τα εφόδια για να πάρει τον τίτλο, κάτι που θα της δώσει την δυνατότητα να αγωνιστεί στο UEFA Youth League. Αναλυτικά:

Σταθερά στην κορυφή συνεχίζει να βρίσκεται η ΟΜΟΝΟΙΑ U19 αφού στις πρώτες έντεκα αγωνιστικές έχει πετύχει ισάριθμο αριθμό νικών και συγκέντρωσε 33 βαθμούς. Επιπλέον, οι “πράσινοι” έχουν με διαφορά την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος με μόλις τέσσερα γκολ παθητικό, ενώ έχουν πετύχει 34 γκολ και σκοράρουν περίπου τρία γκολ κατά μέσο όρο ανά αγώνα.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U19 είναι το φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, κάτι που αν πετύχουν θα ισοδυναμεί με πρόκριση στο UEFA Youth League της επόμενης περιόδου (UEFA U19 Champions League). Με τη συμμετοχή της σε αυτήν τη σπουδαία διοργάνωση, η ομάδα μας θα έχει την ευκαιρία να αναμετρηθεί με τους κορυφαίους Ευρωπαϊκούς Συλλόγους, κάτι που θα αποτελέσει τιμή για την ΟΜΟΝΟΙΑ,  όπως και μοναδική εμπειρία για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές μας που θα συμβάλει στην ανέλιξή τους.

Για την προοπτική του UEFA Youth League μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑ U19, Νίκος Νικολάου: «Είναι κάτι που υπάρχει στην άκρη του μυαλό μας καθώς είμαστε το φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ήδη έχουμε πλεονέκτημα 5 βαθμών και η εικόνα μας είναι ενθαρρυντική, οπότε το σκεφτόμαστε. Είναι ένα μεγάλο κίνητρο για όλους αφού θα μας αποφέρει σημαντικές εμπειρίες και θα έχει πολύπλευρο θετικό αντίκτυπο ευρύτερα στον Σύλλογο. Πιστεύω πως στην Ακαδημία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ υπάρχουν εξαιρετικά ταλέντα με σπουδαία προοπτική. Στο άμεσο μέλλον θα δούμε ποδοσφαιριστές στο προσκήνιο».