Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Συνέχισαν με νίκες

Συνέχισαν με νίκες

a20


Το απόλυτο έκαναν αυτό το Σαββατοκύριακο οι ομάδες των ακαδημιών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στα πρωταθλήματα της ΚΟΠ. Στους 5 αγώνες που έδωσαν οι ομάδες του τριφυλλιού έκαναν ισάριθμες νίκες και τώρα βλέπουν τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Για το προαιρετικό πρωτάθλημα κάτω των 13 η ΟΜΟΝΟΙΑ 2 κέρδισε με 9-2 το Χαλκάνορα και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας με 21 βαθμούς έχοντας εφτά νίκες και μία ήττα. Όσο για την εμπειρική ομάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ(αποτελείτε με παιδιά που γεννήθηκαν το 2001 και αγωνίζονται για εμπειρίες, ενώ μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της δεν μπορεί να συνεχίσει στην επόμενη φάση, Elite/Premier) που αγωνίζεται στο ίδιο πρωτάθλημα, συνέτριψε την ΜΕΑΠ με 6-2 εκτός έδρας.

Με μία άνετη νίκη επέστρεψε στις νίκες η ομάδα παίδων κάτω των 15 ετών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Οι πράσινοι επιβλήθηκαν του ΘΟΪ Λακατάμιας με 7-1 σε εντός έδρας αναμέτρηση και έκαναν τους βαθμούς τους 17 σε 8 αγώνες. Ο παίδες του Κυριάκου Χαϊλή παρέμειναν στο -7 από την κορυφή και ελπίζουν σε νίκες στους επόμενους αγώνες και παράλληλα οι προπορευόμενες  ομάδες να χάνουν βαθμούς. Επόμενο παιχνίδι για την ΟΜΟΝΟΙΑ είναι την επόμενη Κυριακή με αντίπαλο την ΠΑΕΕΚ εκτός έδρας.

Κέρδισε τη Νέα Σαλαμίνα και μείωσε τη διαφορά της από την κορυφή η ΟΜΟΝΟΙΑ κάτω των 17. Οι παίδες του Χάρη Καλλικά επιβλήθηκαν με 4-1 της Νέας Σαλαμίνας παίρνοντας τους τρεις βαθμούς της νίκης που τους έδωσαν την ευκαιρία να μειώσουν στον 1 βαθμό από την πρώτη θέση. Το άλλο Σάββατο η ομάδα ταξιδεύει στην Πάφο για το παιχνίδι με την ΑΕΚ Κουκλιών και ασφαλώς θέλει να δώσει συνέχεια στο σερί της.

Μια μεγάλη νίκη πανηγύρισαν οι νέοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ απέναντι στο Αποέλ για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος κάτω των 21 ετών. Οι πράσινοι του Φάτσιο Μπούις έδωσαν όλες τους τις δυνάμεις και στο τέλος πήραν αυτό που δικαιούνταν από το παιχνίδι, δηλαδή τους 3 βαθμούς. Με αυτή τη νίκη η ομάδα μας μείωσε στους δύο βαθμούς από την κορυφή που βρίσκεται η Ανόρθωση, που αυτή την αγωνιστική έμεινε στην ισοπαλία.

Φωτορεπορτάζ από το ντέρμπι