Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Ο απολογισμός Παίδων και Νέων

Ο απολογισμός Παίδων και Νέων

 


Με νίκες αποχαιρέτησαν το 2016 πέντε ομάδες της “πράσινης” ακαδημίας. Στα Πρωταθλήματα Παίδων U13 έως U16 μετά από 17 αγωνιστικές οι τρεις από τις τέσσερις ομάδες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ παραμένουν στα ψηλά στρώματα της βαθμολογίας. Όσον αφορά τους Παίδες κάτω των 18 ετών, κέρδισαν στο τελευταίο παιχνίδι του πρώτου γύρου και θέλουν με το νέο χρόνο να κτίσουν ένα σερί που θα τους ανεβάσει ψηλά. Η ομάδα Νέων πέτυχε την έκτη σερί νίκη της και απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής.

Άνετη “6άρα” που τη διατηρεί ψηλά!
Ακόμη μια μεγάλη νίκη πέτυχε η ΟΜΟΝΟΙΑ U13, που έριξε “6άρα” στην Ανόρθωση. Δύο γκολ για την ομάδα μας πέτυχε ο Στέλιος Φιλίππου και από ένα οι Αντρέας Ιωάννου, Αντώνης Στυλιανού, Πάνος Νικολάου και Όμηρος Μάρκου.

Κρατάει μόνο το αποτέλεσμα!
Σε ένα παιχνίδι που δεν είχε καλή εμφάνιση, η ομάδα κάτω των 14 ετών του “τριφυλλιού” πέτυχε μια σημαντική νίκη επί της Ανόρθωσης. Οι “πράσινοι” κέρδισαν 4-1, με σκόρερ τους Λοΐζο Λοΐζου (2 γκολ), Γιώργο Ποντικού και Άγγελο Ζευκή να σκοράρουν.

Άδικη ήττα στο φινάλε!
Η ΟΜΟΝΟΙΑ U15 προηγήθηκε στο 7ο λεπτό και μέχρι τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα κρατούσε το προβάδισμα, όμως στο φινάλε η Ανόρθωση έφτασε στην ανατροπή και τη νίκη με 2-1. Ο Ανδρέας Ζαχαρίου σκόραρε για την ομάδα μας.

“Διπλό” με “5άρα” για τους “πράσινους”!
Επέστρεψε στις νίκες η ΟΜΟΝΟΙΑ U16, που έριξε εκτός έδρας “5άρα” στην Ανόρθωση. Ανδρόνικος Κακουλλής και Κωνσταντίνος Μενοίκου βρήκαν από δύο φορές δίχτυα, ενώ ένα γκολ πέτυχε ο Κυριάκος Σωτηρίου.

Σημαντική νίκη για τους Παίδες!
Τη νίκη με 3-0 επί της Καρμιώτισσα πέτυχε η ομάδα Παίδων κάτω των 18 ετών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ο Μιχάλης Κλαρκ άνοιξε το σκορ στο 26ο λεπτό της αναμέτρησης και ο Βαγγέλης Νικολάου με δύο γκολ σε 88′ και 90′ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Οδηγεί την κούρσα και έχει βλέψεις για τίτλο!
Η ΟΜΟΝΟΙΑ U21 πέτυχε την έκτη σερί νίκη της και διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας του Πρωταθλήματος Νέων. Ο Χρήστος Χαραλάμπους στο 51′ έδωσε προβάδισμα στο “τριφύλλι” και ο Δημοσθένης Χατζάρας στο 65′ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας μας. Οι “πράσινοι” κέρδισαν έτσι 2-0 την ΑΕΖ, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των ομάδων μας:
U13 ΟΜΟΝΟΙΑ-Ανόρθωση 6-0
U14 ΟΜΟΝΟΙΑ-Ανόρθωση 4-1
U15 Ανόρθωση-ΟΜΟΝΟΙΑ 2-1
U16 Ανόρθωση-ΟΜΟΝΟΙΑ 0-5
U18 ΟΜΟΝΟΙΑ-Καρμιώτισσα 3-0
U21 ΟΜΟΝΟΙΑ-ΑΕΖ 2-0

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε ολόκληρο το πρόγραμμα των ομάδων μας στα Πρωταθλήματα Παίδων και Νέων.

Για να δείτε τον πίνακα των σκόρερ στις ομάδες μας πατήστε ΕΔΩ.