Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Τα αποτελέσματα των Παίδων στην 4η “στροφή”

Τα αποτελέσματα των Παίδων στην 4η “στροφή”


Απολογισμός δύο νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα για τις ομάδες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στην 4η αγωνιστική των Πρωταθλημάτων Παίδων. Συνεχίζει με το απόλυτο των βαθμών η ομάδα κάτω των 15 ετών, που πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Καρμιώτισσας, σε αντίθεση με τους “πράσινους” κάτω των 14 ετών, που αν και βρέθηκαν μπροστά στο σκορ δεν κατάφεραν να έχουν βαθμολογικό κέρδος. Δεύτερη φετινή ήττα για την ΟΜΟΝΟΙΑ U16, ενώ “4άρα” έριξε η ομάδα κάτω των 17 ετών.

Η OMONOIA U14 βρέθηκε να χάνει από το 8′, όμως με γκολ των Κωνσταντίνου Παναγιώτου και Μάριου Τζιωρτζή σε 25ο και 30ο λεπτό αντίστοιχα προηγήθηκε στο σκορ. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο πρώτο δεκαπεντάλεπτο όμως δέχθηκε δύο τέρματα και έτσι γνώρισε την ήττα, που είναι η πρώτη φετινή στη σεζόν.

Η OMONOIA U15 έφυγε με τους τρεις βαθμούς από την έδρα της Καρμιώτισσας. Η ομάδα μας έριξε “3άρα” δύο τέρματα του Άγγελου Ζευκή (35′ & 61′) και ενός του Γιώργου Ποντικού, που είχε ανοίξει το σκορ με πέναλτι στο 26′. Οι “πράσινοι” διατήρησαν το απόλυτο στο Πρωτάθλημα και συγκατοικούν στην κορυφή με ακόμη δύο ομάδες.

Η OMONOIA U16 έμεινε τρεις φορές πίσω στο σκορ, καταφέροντας να ισοφαρίσει μόνο στις δύο και έτσι γνώρισε την εντός έδρας ήττα. Οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα στο 8′ και δύο λεπτά αργότερα ο Ανδρέας Ποντικός έφερε ξανά στα ίσα το ματς. Στο 26′ πέρασε ξανά μπροστά στο σκορ η αντίπαλη ομάδα και πάλι ο ίδιος παίκτης ισοφάρισε, αυτή τη φορά οκτώ λεπτά αργότερα. Στο 65′ όμως η Καρμιώτισσα πέτυχε τρίτο γκολ, που δεν είχε απάντηση από το “τριφύλλι”.

Η OMONOIA U17 συνέχισε αήττητη ρίχνοντας “4άρα”, αν και βρέθηκε νωρίς, μόλις στο 4ο λεπτό πίσω στο σκορ. Με δύο γκολ πριν κλείσει το ημίχρονο όμως πήρε προβάδισμα, με τον Λεωνίδα Κονομή να ισοφαρίζει και τον Αντώνη Φώτη να κάνει το 2-1. Ο Γιώργος Ποντικός με την έναρξη της επανάληψης ανέβασε τη διαφορά στα δύο γκολ, για να μειώσει η Καρμιώτισσα και να έρθει ο Ανδρόνικος Κακουλλής στο 73′ και να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των ομάδων μας:
U14 Καρμιώτισσα-ΟΜΟΝΟΙΑ 3-2
U15 Καρμιώτισσα-ΟΜΟΝΟΙΑ 0-3
U16 ΟΜΟΝΟΙΑ-Καρμιώτισσα 4-2
U17 ΟΜΟΝΟΙΑ-Καρμιώτισσα 2-3

Τα γκολ από το παιχνίδι κάτω των 14 ετών: