Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Έκαναν το απόλυτο οι Παίδες

Έκαναν το απόλυτο οι Παίδες


Το τέσσερα στα τέσσερα έκαναν οι Παίδες του “τριφυλλιού” στην 9η αγωνιστική των Πρωταθλημάτων κάτω των 14, 15, 16 και 17 ετών. Οι “πράσινοι” κέρδισαν τις αντίστοιχες ομάδες του Ακρίτα Χλώρακας, με τον απολογισμό να περιλαμβάνει μια “6άρα” και μια “9άρα”. Επάνοδος στα “τρίποντα” για την ΟΜΟΝΟΙΑ U14, ενώ η ΟΜΟΝΟΙΑ U15 έκανε το εννιά στα εννιά. Την έκτη της φετινή νίκη πέτυχε η ΟΜΟΝΟΙΑ U16, όπως και η ΟΜΟΝΟΙΑ U17, που βρίσκεται στο -5 από την κορυφή με ένα ματς λιγότερο.

Η OMONOIA U14 έφυγε με το “διπλό” από την έδρα του Ακρίτα Χλώρακας, με τον Κυριάκο Χρυσομήλη να πετυχαίνει χατ-τρικ. Ο μικρός άνοιξε το σκορ στο 2ο λεπτό και στο 13′ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας μας. Στο 20′ οι γηπεδούχοι μείωσαν στο σκορ, ενώ στο 60′ το “τριφύλλι” πήρε πάλι προβάδισμα δύο τερμάτων και ο Αρκίτας το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει τη διαφορά στο γκολ.

Η OMONOIA U15 έριξε “3άρα” με το “κανόνι” της, τον Άγγελο Ζευκή, να σημειώνει όλα τα τέρματα της ομάδας. Στο 7ο λεπτό άνοιξε το σκορ και στο 31′ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας μας, ενώ στο 55′ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Η OMONOIA U16 βρέθηκε να χάνει από το 6ο λεπτό, όμως μέχρι το 17′ έφτασε στην ανατροπή με δύο τέρματα του Μάριου Αντωνίου. Στο 47′ ο Χαράλαμπος Χαραλάμπου ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-1, ενώ στο 76′ ο Ανδρέας Ποντικός χρίστηκε σκόρερ για το 4-1. Στο 80′ ο Ρένος Πιτσιάκκος έκανε το 5-1 και στις καθυστερήσεις ο Χαραλάμπος Χαραλάμπους με το δεύτερο προσωπικό του γκολ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Η OMONOIA U17 πέτυχε τη μεγαλύτερη νίκη από τις “πράσινες” ομάδες. Τέσσερα τέρματα σημείωσε ο Ανδρόνικος Κακουλλής, δύο γκολ πέτυχε ο Λεωνίδας Κονομής, ενώ από μια φορά δίχτυα βρήκαν οι Γιώργος Ποντικός, Ηλίας Περπέρη και Αλέξανδρος Αυλωνίτης.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των ομάδων μας:
U14 Ακρίτας Χλώρακας-ΟΜΟΝΟΙΑ 2-3
U15 Ακρίτας Χλώρακας-ΟΜΟΝΟΙΑ 0-3
U16 ΟΜΟΝΟΙΑ-Ακρίτας Χλώρακας 6-1
U17 ΟΜΟΝΟΙΑ-Ακρίτας Χλώρακας 9-0

Στιγμιότυπα από το “διπλό” της ομάδας κάτω των 15 ετών: