Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Νίκες εντός, απώλειες εκτός

Νίκες εντός, απώλειες εκτός

 


Δύο νίκες και δύο ήττες ήταν ο απολογισμός των ομάδων Παίδων της ακαδημίας του “τριφυλλιού” το Σάββατο που πέρασε, κόντρα στις αντίστοιχες ομάδες του Απόλλωνα. “Τρίποντο” πέτυχαν οι “πράσινοι” που αγωνίστηκαν εντός έδρας, ενώ χωρίς βαθμολογικό κέρδος επέστρεψαν οι άλλοι από τη Λεμεσό. Μόνη στην κορυφή η ομάδα κάτω των 15 ετών, σημαντική νίκη για τους μικρούς κάτω των 14 ετών. Δεν τα παρατάει η ομάδα κάτω των 16 ετών, όπως ούτε οι “πράσινοι” κάτω των 17 ετών παρά την ήττα.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U14 πέτυχε μια πολύ σημαντική νίκη επί του Απόλλωνα, με το στενό 1-0. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε τέσσερα λεπτά πριν το φινάλε ο Αλέξανδρος Καϊάφας, δίνοντας το “τρίποντο” στην ομάδα του. Με τη νίκη αυτή οι “πράσινοι” έφτασαν τους 20 βαθμούς σε δέκα αγώνες και βρίσκονται στο -8 από την κορυφή, μειώνοντας όμως τη διαφορά στους τέσσερις βαθμούς από τη 2η θέση στην οποία βρίσκεται η Λεμεσιανή ομάδα.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U15 επικράτησε με 1-0 του Απόλλωνα, με σκόρερ τον Άγγελο Ζευκη στο 14ο λεπτό, ενώ ακολούθησε χαμένο πέναλτι από το Λοΐζο Λοΐζου. Σαφώς ανώτερη από τον αντίπαλο η ομάδα μας, θα μπορούσε να πετύχει περισσότερα τέρματα και να πάει πιο εύκολα τη νίκη, όμως κρατάει το αποτέλεσμα. Μάλιστα, οι “πράσινοι” έκαναν έτσι το δέκα στα δέκα και πλέον είναι μόνοι στην κορυφή, αφού η ΑΕΛ είχε τις πρώτες της απώλειες στη σεζόν.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U16 δέχθηκε βαριά ήττα στη Λεμεσό από τον Απόλλωνα, χάνοντας με 5-0. Οι γηπεδούχοι σε διάστημα τεσσάρων λεπτών στο πρώτο μέρος πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων, ενώ στην επανάληψη ανέβασαν περισσότερο το δείκτη του σκορ. Στους 19 βαθμούς έμεινε η ομάδα μας, που είναι πλέον στο -7 από την κορυφή.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U17 αν και πάλεψε, επέστρεψε από τη Λεμεσό χωρίς βαθμολογικό κέρδος, χάνοντας από τον Απόλλωνα. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 10ο λεπτό, ενώ στο 46′ διπλασίασαν τα τέρματα τους. Ακολούθησε αντεπίθεση από τους “πράσινους” και με δύο τέρματα του Χαράλαμπου Χαραλάμπους, που στο 50′ μείωσε σε 2-1 και δέκα λεπτά αργότερα ισοφάρισε. Προσπάθησε για τρίτο τέρμα η ομάδα μας, όμως το πέτυχαν οι αντίπαλοι, στο 66ο λεπτό, παίρνοντας αυτοί την πολύτιμη νίκη. Πλέον το “τριφύλλι” είναι στο -5 από την κορυφή, όμως έδειξε πως θα το παλέψει μέχρι τέλους για τον τίτλο.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των ομάδων μας:
U14 ΟΜΟΝΟΙΑ-Απόλλωνας 1-0
U15 ΟΜΟΝΟΙΑ-Απόλλωνας 1-0
U16 Απόλλωνας-ΟΜΟΝΟΙΑ 5-0
U17 Απόλλωνας-ΟΜΟΝΟΙΑ 3-2

Δείτε φωτογραφίες από το παιχνίδι κάτω των 15 ετών: