Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Πρώτες απώλειες για την ΟΜΟΝΟΙΑ U15, μείωσαν τη διαφορά από την κορυφή...

Πρώτες απώλειες για την ΟΜΟΝΟΙΑ U15, μείωσαν τη διαφορά από την κορυφή οι “πράσινοι” κάτω των 17 ετών

 


Επανέναρξη στα Πρωταθλήματα Παίδων είχαμε χθες, με τις ομάδες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να έχουν απολογισμό δύο νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής. Με νίκη ξεκίνησε στο 2018 η ΟΜΟΝΟΙΑ U14, σε αντίθεση με την ομάδα κάτω των 15 ετών, που μετά από 16 νίκες σε ισάριθμα ματς, είχε τις πρώτες τις απώλειες βαθμών. Εντός έδρας ήττα γνώρισαν οι “πράσινοι” κάτω των 16 ετών, ενώ άνετη επικράτηση για την ΟΜΟΝΟΙΑ U17 επί του Εθνικού Άχνας.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U14 ξεκίνησε με “5άρα” το νέο έτος και μάλιστα εκτός έδρας. Η ομάδα μας είχε τρεις διαφορετικούς σκόρερ στο ματς, με τους Κυριάκο Χρυσομήλη και Μάριο Τζιωρτζή να βρίσκουν από δύο φορές δίχτυα, ενώ ένα γκολ σημείωσε ο Αλέξανδρος Καϊάφας.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U15 δεν κατάφερε να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της, που σταμάτησε απέναντι στον Εθνικό Άχνας εκτός έδρας. Η ομάδα μας προηγήθηκε δύο φορές στο σκορ, όμως οι γηπεδούχοι απάντησαν αμφότερες και πήραν το βαθμό της ισοπαλίας από τους “πράσινους”. Το σκορ άνοιξε στο 25′ ο Άγγελος Ζευκή και τέσσερα λεπτά αργότερα ήρθε η ισοφάριση. Στο 32′ το “τριφύλλι” πέρασε ξανά μπροστά στο σκορ, με τον Γιώργο Ποντικού να σκοράρει, όμως δύο λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης ήρθε ξανά η ισοφάριση.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U16 έχασε στην έδρα της από τον Εθνικό Άχνας, που πριν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο είχε πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων. Στο 31′ ο Αντώνης Φώτη μείωσε στο σκορ, όμως δύο λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν πάλι τη διαφορά στα δύο γκολ. Στην επανάληψη το μόνο που κατάφεραν οι “πράσινοι” ήταν να μειώσουν με τον Ανδρέα Ποντικό στο 65ο λεπτό.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U17 πέτυχε ευρεία νίκη και μείωσε τη διαφορά που τη χωρίζει από την κορυφή στους πέντε βαθμούς. Το σκορ άνοιξε ο Γιώργος Ποντικός στο 16′ και δέκα λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν, αλλά στο 29′ με αυτογκόλ η ομάδα μας πέρασε πάλι μπροστά στο σκορ. Με γκολ από τους Λοΐζο Λοΐζου και Χαράλαμπο Χαραλάμπους ο δείκτης ανέβηκε στο 4-1 πριν το τέλος του πρώτου μέρους. Στην επανάληψη ο Χαράλαμπος Χαραλάμπους πέτυχε ακόμη δύο τέρματα, κάνοντας έτσι χατ-τρικ, ενώ δίχτυα βρήκε και ο Χρήστος Καλογερήδης.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
U14 Εθνικός Άχνας-ΟΜΟΝΟΙΑ 0-5
U15 Εθνικός Άχνας-ΟΜΟΝΟΙΑ 2-2
U16 ΟΜΟΝΟΙΑ-Εθνικός Άχνας 2-3
U17 ΟΜΟΝΟΙΑ-Εθνικός Άχνας 7-1