Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Τι έκαναν οι Παίδες του “τριφυλλιού”

Τι έκαναν οι Παίδες του “τριφυλλιού”

 


Δύο νίκες και ισάριθμες ήττες ο απολογισμός των ομάδων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος. Άνετο “τρίποντο” για τους “πράσινους” κάτω των 15 ετών, που διατήρησαν τη διαφορά 14 πόντων από τη δεύτερη ομάδα στη βαθμολογία. Εκτός έδρας “5άρα” για το “τριφύλλι” κάτω των 17 ετών, που παρέμεινε στο -11 από την κορυφή. Τέλος στο νικηφόρο σερί των μικρών κάτω των 14 ετών, που έχασαν στην έδρα τους.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U14 δέχθηκε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, χάνοντας με 0-2. Τέλος στο νικηφόρο σερί των μικρών, που όμως παρέμειναν στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U15 έριξε “6άρα”, διατηρώντας τις αποστάσεις από τους διώκτες τους. Το σκορ άνοιξε στο 7′ ο Γιώργος Ποντικού, ενώ με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα σκόρερ χρίστηκε ο Άνθος Λοΐζίδης. Στο 40′ δίχτυα βρήκε ο Λοΐζος Λοΐζου, ενώ στο 53′ γκολ πέτυχε ο Σωκράτης Χατζηβασιλείου. Στο 59′ ο Γιώργος Ποντικού σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο ματς, ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 5-0, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Χρήστος Μακρυγιώργης στο φινάλε.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U16 δέχθηκε δύο γκολ μέχρι το 20′ του αγώνα και δεν κατάφερε στη συνέχεια, παρά τις προσπάθειες, να πετύχει κάτι. Με 37 βαθμούς, η ομάδα μας βρίσκεται στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U17 σημείωσε μια άνετη νίκη, παίζοντας ως τυπικά φιλοξενούμενη. Ο Λεωνίδας Κονομής άνοιξε το σκορ στο 10′ του ματς με τον Εθνικό Άσσιας και δύο λεπτά αργότερα ο Άγγελος Ζευκή διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας μας. Στο 17′ σκόρερ χρίστηκε ο Σωτήρης Μουστάκας, ενώ τέσσερα λεπτά μετά γκολ σημείωσε ο Αντόνιο Φώτη. Στο 33ο λεπτό ο Λεωνίδας Κονομής πέτυχε το δεύτερο γκολ του στο ματς, με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν σε 5-1 πριν τελειώσει το πρώτο μέρος, ενώ πέτυχαν άλλο ένα γκολ στην επανάληψη.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των ομάδων μας:
U14 ΟΜΟΝΟΙΑ-Εθνικός Άσσιας 0-2
U15 ΟΜΟΝΟΙΑ-Εθνικός Άσσιας 6-0
U16 Εθνικός Άσσιας-ΟΜΟΝΟΙΑ 2-0
U17 Εθνικός Άσσιας-ΟΜΟΝΟΙΑ 2-5