Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Τα αποτελέσματα των Παίδων στα αιώνια ντέρμπι της 30ης αγωνιστικής

Τα αποτελέσματα των Παίδων στα αιώνια ντέρμπι της 30ης αγωνιστικής

 


Με τη διεξαγωγή της 30ης αγωνιστικής συνεχίστηκαν τα Πρωταθλήματα Παίδων, όπου έγιναν τα αιώνια ντέρμπι. Απολογισμός για τις ομάδες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ήταν μια νίκη, μια ήττα και δύο ισοπαλίες. Την ήττα στο φινάλε δέχθηκαν οι “πράσινοι” κάτω των 14 ετών, ενώ ισόπαλο τελείωσε το ματς για τους μικρούς κάτω των 15 ετών. Χωρίς νικητή και το “αιώνιο” κάτω των 17 ετών, ενώ σπουδαίο “διπλό” σημείωσε η ΟΜΟΝΟΙΑ U16 και μάλιστα με ανατροπή.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U14 βρέθηκε κοντά στη νίκη, όμως οι φιλοξενούμενοι με δύο γκολ στο φινάλε ανέτρεψαν το αποτέλεσμα. Η ομάδα μας βρέθηκε να χάνει στο 6ο λεπτό, όμως γύρισε το ματς με τέρματα των Ιωάννη Τσουτσούκη και Αλέξη Πίσση σε 20ο και 57ο λεπτό αντίστοιχα. Στο 67′ και το 70′ όμως “χτύπησα” οι αντίπαλοι και πήραν τους βαθμούς. Παρέμεινε στην 3η θέση το “τριφύλλι”.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U15 διατήρησε τη διαφορά ασφαλείας από τους διώκτες της, με οκτώ στροφές πριν το φινάλε να βρίσκεται στο +11 από Αποέλ και ΑΕΛ. Οι “πράσινοι” προηγήθηκαν στο 7′ με τον Πέτρο Φωκά και οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν είκοσι λεπτά μετά, χωρίς να αλλάζει κάτι στη συνέχεια του ντέρμπι.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U16 σημείωσε “διπλό” με ανατροπή στο σκορ. Ο “αιώνιος” αντίπαλος προηγήθηκε με πέναλτι στο 9′, όμως το προβάδισμα του κράτησε μόλις τρια λεπτά, αφού στο 12′ ο Ανδρέας Ζαχαρίου ισοφάρισε για την ομάδα μας. Ο ίδιος παίκτης στο 33′ έβαλε μπροστά στο σκορ το “τριφύλλι”, ενώ στο 43ο λεπτό ο Τάσος Γεωργίου έδωσε αέρα δύο τερμάτων. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε με τέρμα των γηπεδούχων ένα λεπτό πριν το φινάλε της αναμέτρησης. “Τρίποντο” λοιπόν για τους “πράσινους”, που βρίσκονται στο ένατο σκαλοπάτι της βαθμολογίας.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U17 σε ακόμη ένα παιχνίδι πήρε λιγότερο απ’ όσα μπορούσε, μένοντας στην ισοπαλία στο εκτός έδρας ματς με τον “αιώνιο”. Η ομάδα μας προηγήθηκε στο 29′ με τον Γιώργο Ποντικό και κρατούσε το προβάδισμα μέχρι το 60′, όταν ήρθε η ισοφάρισε. Πλέον οι “πράσινοι” είναι οκτώ βαθμούς κάτω από την κορυφή, όμως θα κυνηγήσουν μέχρι το τέλος τις πιθανότητες τους για τον τίτλο.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των ομάδων μας:
U14 ΟΜΟΝΟΙΑ-Αποέλ 2-3
U15 ΟΜΟΝΟΙΑ-Αποέλ 1-1
U16 Αποέλ-ΟΜΟΝΟΙΑ 2-3
U17 Αποέλ-ΟΜΟΝΟΙΑ 1-1