Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Απολογισμός βδομάδας με κατάκτηση ενός τίτλου

Απολογισμός βδομάδας με κατάκτηση ενός τίτλου

 


Ο απολογισμός για την ακαδημία ποδοσφαίρου την εβδομάδα που πέρασε δεν περιελάμβανε μόνο αποτελέσματα, αλλά και την κατάκτηση ενός τίτλου. Η ΟΜΟΝΟΙΑ U15 συνδύασε τη νίκη της επί της ΑΕΚ με την κατάκτηση του Πρωταθλήματος, τέσσερις στροφές πριν το φινάλε. Στο πλαίσιο της 34ης αγωνιστικής, πέραν της επικράτησης των “πράσινων” κάτω των 15 ετών, επιτεύχθηκε ακόμη μια νίκη, ενώ στα άλλα δύο ματς σημειώθηκε μια ισοπαλία και μια ήττα.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U14 πήρε τη νίκη με γκολ στο τελευταίο λεπτό απέναντι στην ΑΕΚ, έχοντας σκόρερ τον Αλέξανδρο Καϊάφα. Η ομάδα μας ανέβηκε στην 4η θέση και μέχρι το φινάλε έχει ως στόχο να ανέβει ακόμη ένα “σκαλοπάτι” στη βαθμολογία.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U15 πήρε νωρίς προβάδισμα και δεν κοίταξε πίσω στη συνέχεια. Η ομάδα μας προηγήθηκε νωρίς με αυτογκόλ μόλις στο 3ο λεπτό και διπλασίασε τα τέρματα της στο 40′ με σκόρερ τον Σωκράτη Χατζηβασιλείου. Οκτώ λεπτά αργότερα σκόρερ χρίστηκε ο Αντώνιο Φώτη, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα. Οι “πράσινοι” έφτασαν τους 94 βαθμούς και με τέσσερα ματς να απομένουν θέλουν να φτάσουν τους 100 ή ακόμη και να ξεπεράσουν τους βαθμούς, διατηρώντας παράλληλα το αήττητο τους.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U16 δέχθηκε βαριά ήττα στη Λάρνακα από την ΑΕΚ. Η ομάδα μας βρίσκεται στην 10η θέση, ένα βαθμό λιγότερο από την ομάδα που βρίσκεται πιο πάνω και δύο περισσότερους από αυτήν που ακολουθεί.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U17 εξήλθε ισόπαλη, σε ένα ματς που σημειώθηκαν δύο γκολ σε διάστημα ενός λεπτού. Η ομάδα μας προηγήθηκε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ανδρίκου Κακουλλή στο 49′ και στην επόμενη φάση δέχθηκε το γκολ. Εκτός διεκδίκησης του τίτλου έμειναν οι “πράσινοι” μετά τα προηγούμενα αποτελέσματα, κυρίως στα ντέρμπι, που τους άφησαν 16 βαθμούς κάτω από την κορυφή. Το “τριφύλλι” με 72 βαθμούς είναι στο έκτο “σκαλοπάτι” της βαθμολογίας.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των ομάδων μας:
U14 ΟΜΟΝΟΙΑ-ΑΕΚ 1-0
U15 ΟΜΟΝΟΙΑ-ΑΕΚ 3-0
U16 ΑΕΚ-ΟΜΟΝΟΙΑ 5-0
U17 ΑΕΚ-ΟΜΟΝΟΙΑ 1-1