Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Να παραμείνει στην κορυφή

Να παραμείνει στην κορυφή


Η νίκη είναι ο στόχος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κάτω των 19 στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Εθνικό. Η ομάδα μας βρίσκεται στην πρώτη θέση και την προηγούμενη βδομάδα αύξησε την απόσταση από το Αποέλ στους 3 βαθμούς αφού το κέρδισε με 4-1. Για το ερχόμενο παιχνίδι και την φετινή πορεία, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του τμήματος ο αμυντικός της ομάδας, Οράτιος Λεμέσιος. Αναλυτικά:

Στην Άχνα ταξιδεύει το Σάββατο η ΟΜΟΝΟΙΑ U19, η οποία θα φιλοξενηθεί από τον Εθνικό για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Για τη δύσκολη έξοδο και για τη φετινή πορεία του «τριφυλλιού» μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ο αμυντικός της ομάδας, Οράτιος Λεμέσιος.

«Μέχρι στιγμής τα πήγαμε πολύ καλά καθώς κερδίσαμε όλα τα παιχνίδια και ειδικά τα ντέρμπι, παίρνοντας το μάξιμουμ των βαθμών. Ειδικά στα παιχνίδια με ΑΕΛ και ΑΠΟΕΛ πήραμε σημαντικές νίκες με μεγάλο σκορ. Γίνεται πολύ καλή δουλειά στις προπονήσεις και δεν είναι τυχαίο ότι πραγματοποιούμε συχνά ανατροπές και γυρίζουμε τα παιχνίδια. Έχουμε νέο τρόπο παιχνιδιού που έχει βοηθήσει την ομάδα μας. Προετοιμαζόμαστε για κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, καθώς το καθένα κρύβει τις δικές του παγίδες. Δεν πρέπει να υποτιμήσουμε τον Εθνικό, ώστε να περάσουμε και από εκεί νικηφόρα. Προσωπικά κάνω ότι μπορώ για να βοηθώ την ομάδα μου».

Ο εκτός έδρας αγώνας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U19 κόντρα στον Εθνικό, θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο στις 14:30, στο βοηθητικό γήπεδο του Εθνικού Άχνας.