Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Ν. Κυριακίδης: «Θέλω να βελτιωθώ ως ποδοσφαιριστής και να αγωνιστώ στην πρώτη...

Ν. Κυριακίδης: «Θέλω να βελτιωθώ ως ποδοσφαιριστής και να αγωνιστώ στην πρώτη ομάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»


Την Πάφος FC αντιμετωπίζει το ερχόμενο Σάββατο η επίλεκτη ομάδα κάτω των 15 της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και ο στόχος είναι η τρίτη συνεχόμενη νίκη. Με αφορμή αυτού ο Νικόλας Κυριακίδης, που πήρε πρόσφατα μεταγραφή ερχόμενος από τον ΘΟΪ, έκανε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

Αναλυτικά:

Η τρίτη επιτυχία στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος είναι το ζητούμενο για την ΟΜΟΝΟΙΑ U15 αυτή την αγωνιστική. Η ομάδα μας αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Πάφος FC και θέλει το «τρίποντο» για να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Στην επίσημη ιστοσελίδα του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μίλησε ο Νικόλας Κυριακίδης, ο οποίος ήρθε ως μεταγραφή στην ομάδα από το ΘΟΪ στη χειμερινή περίοδο.

«Θα είναι αρκετά δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία καλή ομάδα όπως η Πάφος FC. Πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ για τη νίκη, για να δώσουμε συνέχεια στην πολύ καλή πορεία μας, να διατηρήσουμε το αήττητο και να διεκδικήσουμε μέχρι τέλους το πρωτάθλημα. Έχουμε την ποιότητα για να κερδίσουμε το παιχνίδι»το αρχικό σχόλιο του επιθετικού της ομάδα μας.

Κληθείς να σχολιάσει τη μεταγραφή του στην ΟΜΟΝΟΙΑ από το ΘΟΪ, τόνισε: «Θέλω να βελτιωθώ ως ποδοσφαιριστής, να αγωνιστώ στην πρώτη ομάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και φυσικά στο μέλλον να δοκιμάσω την τύχη μου στο εξωτερικό. Αγωνίζομαι ως ακράιος επιθετικός και τα κύρια μου χαρακτηριστικά είναι η ταχύτητα, η τεχνική και το σκοράρισμα».

Το παιχνίδι απέναντι στην Πάφος FC θα διεξαχθεί το Σάββατο (09/02) στα βοηθητικά γήπεδα της παφιακής ομάδας και θα αρχίσει στις 12:00.