Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Πέφτει η αυλαία στο πρωτάθλημα το Σάββατο

Πέφτει η αυλαία στο πρωτάθλημα το Σάββατο


Ολοκληρώνονται αυτή την εβδομάδα οι υποχρεώσεις για τις Επίλεκτες ομάδες της Ακαδημίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Στο πρόγραμμα υπάρχουν τέσσερα παιχνίδια, τα οποία θα διεξαχθούν το Σάββατο. Ξεχωρίζει η αναμέτρηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U15 με αντίπαλο τον Απόλλωνα, καθώς με νίκη η ομάδα μας θα πανηγυρίσει αήττητη την κατάκτηση του τίτλου. Επίσης, μετά το τέλος του αγώνα θα γίνει η απονομή στους πρωταθλητές.

Η ομάδα U17 προέρχεται από νίκη την προηγούμενη αγωνιστική και θέλει ακόμη μία για να τερματίσει στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας. Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τον Απόλλωνα.

Η ομάδα U16 αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Απόλλωνα και στοχεύει στο «τρίποντο» για να ολοκληρώσει θετικά τη φετινή σεζόν και με συνδυασμό αποτελεσμάτων να ανέβει κάποιες θέσεις στη βαθμολογία.

Η ομάδα U15 είναι ήδη πρωταθλήτρια για τη σεζόν 2018-2019! Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει ως στόχο τη νίκη στο εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στον Απόλλωνα, έτσι ώστε να ολοκληρώσει αήττητη τις υποχρεώσεις της! Μετά το τέλος της αναμέτρησης θα γίνει και η απονομή του τίτλου στους πρωταθλητές.

Η ομάδα U14 υποδέχεται τον Απόλλωνα στο «Ηλίας Πούλλος». Θέλει τη νίκη και συνδυασμό αποτελεσματών για να κατακτήσει τον τίτλο. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη 2η θέση με 37 βαθμούς, όσους έχουν η ΑΕΛ (εντός με την ΑΕΚ) και ο ΑΠΟΕΛ (εντός με την Καρμιώτισσα). Στην πρώτη θέση είναι η Δόξα (εκτός με τη Νέα Σαλαμίνα) με 39 βαθμούς.

Αναλυτικά:

U17: ΑΠΟΛΛΩΝ – ΟΜΟΝΟΙΑ, 01/06 11:00 | Κοινοτικό Γήπεδο Ερήμης

U16: ΑΠΟΛΛΩΝ – ΟΜΟΝΟΙΑ, 01/06 09:00 | Βοηθητικά Γήπεδα Τσιρείου

U15: ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΠΟΛΛΩΝ, 01/06 11:00 | «Ηλίας Πούλλος»

U14: ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΠΟΛΛΩΝ, 01/06 09:00 | «Ηλίας Πούλλος»