Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ 7 τελικοί!

7 τελικοί!

img_3536


Ο Χριστόφορος Χριστοφόρου διαβεβαιώνει το στενό του κύκλο πως πρόθεση του είναι να παραμείνει κοντά στην ομάδα (χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα επιστρέψει, εάν τηρηθούν οι υποσχέσεις), προς το παρόν όμως το τμήμα καλαθόσφαιρας παραμένει ακέφαλο. Και μέσα στην αβεβαιότητα, οι αγωνιστικές υποχρεώσεις τρέχουν και η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει μπροστά της 7 τελικούς.

Ο πρώτος από αυτούς την Παρασκευή στις 19:00 κόντρα στον Απόλλωνα στο Ελευθερία. Στο τελευταίο ραντεβού των δυο ομάδων, η μοίρα μας έπαιξε άσχημο παιχνίδι αφού η ομάδα μας έχασε 82-83. Από τότε το ρόστερ μας ενισχύθηκε με τον Κουκοσάβλιεβιτς που δείχνει να είναι παίκτης επιπέδου. Οπωσδήποτε η νίκη είναι εφικτός και ρεαλιστικός στόχος και πρέπει να κατακτηθεί, γιατί αυτή τη στιγμή είμαστε 2 νίκες μακριά από την προτελευταία θέση.

Είναι θεωρούμε περιττό να μιλήσουμε για την ανάγκη το Ελευθερία να καταστεί πραγματική έδρα τη Παρασκευή. Αν ούτε προ του φάσματος του υποβιβασμού ή ακόμα και του κλεισίματος, συγκινηθούμε, τότε ας σιωπήσουμε για πάντα και να αναλάβουμε ο κάθε ένας τις ευθύνες που του αναλογούν.