Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL «Το πιο δύσκολο ματς»

«Το πιο δύσκολο ματς»

sak_8993


Την περσινή ΟΜΟΝΟΙΑ θύμισε την περασμένη Πέμπτη η ομάδα του Κούλλη Μαυρουδή που δραπέτευσε με το τρίποντο από τη Λεμεσό, με τους φουτσαλιστές μας να είναι συγκεντρωμένοι σε όλο το παιχνίδι  και να αποδίδουν το φούτσαλ που μπορούν. Μοναδικό αρνητικό της εμφάνισης τους ήταν η αστοχία, στην οποία δουλεύει πολύ ο τεχνικός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, αφού γνωρίζει πως τα πάντα στα παιχνίδια εξαρτιόνται από μας.

Τώρα οι πράσινοι έχουν μπροστά τους ίσως τον δυσκολότερο αγώνα μέχρι σήμερα, κόντρα στην ΣΠΕ Στροβόλου, η οποία φέτος παρουσιάζεται αρκετά ενισχυμένη. Ο Κούλλης Μαυρουδής μίλησε στην ιστοσελίδα μας για το παιχνίδι με την ομάδα του Στροβόλου και απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο για δυναμική παρουσία στο “Ελευθερία” την Πέμπτη.

“Θα είναι το πιο δύσκολο ματς για μας μέχρι σήμερα. Η ΣΠΕ Στροβόλου είναι πολύ ποιοτική ομάδα, έχει ενισχυθεί με 3 ξένους διεθνείς φουτσαλιστές και σίγουρα θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να πάρουμε το ζητούμενο. Πρέπει να συνεχίσουμε προσγειωμένα. Δεν πρέπει να παρασυρθούμε που ομάδα μας επέστρεψε στα αποτελέσματα και στις καλές εμφανίσεις. Χρειαζόμαστε ακόμα δουλειά και δεν θα πρέπει να χαλαρώσουμε. Αυτό που διαπίστωσα μέχρι τώρα είναι πως το μόνο που φοβάται η ομάδα είναι τον κακό της εαυτό. Θα είμαστε πιο δυνατοί εάν στο κλειστό έρθει και ο κόσμος μας”.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η προετοιμασία ξεκίνησε από την Κυριακή. Επιστρέφει ο φορμαρισμένος Παύλος Προδρόμου ενώ αμφίβολος είναι ο τερματοφύλακας Βάσος Κυπριανού που υπέστη τράβηγμα στον αγώνα με την ΑΕΛ.

Στις εισόδους του κλειστού θα πωλούνται εισιτήρια διαρκείας τους τμήματος καθώς και λαχνοί εισφοράς. Ο αγώνας που θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη, αρχίζει στις 20:30.