Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Να συνεχίσει από εκεί που έμεινε…

Να συνεχίσει από εκεί που έμεινε…

img_1162


Εντυπωσιακά επέστρεψε στις επιτυχίες η φουτσαλική μας ομάδα κόντρα στην ΑΕΚ και το ζητούμενο τώρα για το τριφύλλι είναι να συνεχίσει νικηφόρα και στην συνέχεια, και να προστατέψει το προβάδισμα του στον βαθμολογικό πίνακα.

Η ομάδα μας απόψε φιλοξενεί στο Ελευθερία (20:30) τον Αρίων Εργατών, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής και έχει μοναδικό στόχο την νίκη και την καλή εμφάνιση που θα ικανοποιήσει τον μεγάλο και απαιτητικό της κόσμο.

Η ομάδα του Κούλλη Μαυρουδή καλείται να δείξει συνέπεια και συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα και να χτίσει στη νίκη της περασμένης αγωνιστικής. Ο τεχνικός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μιλώντας στους παίκτες του, τους συνέστησε συγκέντρωση και προσοχή αφού ο Αρίων διαθέτει πολύ καλούς και έμπειρους φουτσαλιστές.

Οι παίκτες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ περιμένουν απόψε και τον 6ο τους παίκτη. Ο Παύλος Προδρόμου απηύθυνε κάλεσμα τον πράσινο λαό, μιλώντας χθες στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

«Είναι δεδομένο πως θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας. Αυτός είναι η μεγάλη μας δύναμη και με τη δική του παρουσία στο γήπεδο, βγάζουμε πολύ καλύτερη εικόνα. Θα ήθελα να τους ζητήσω να έρθουν στο «Ελευθερία» την Πέμπτη, ούτως ώστε να αποτελέσουν τον 6ο μας παίκτη, στην προσπάθεια για κατάκτηση της νίκης»

Στην είσοδο του κλειστού θα υπάρχει εισφορά/είσοδος αξίας 5 ευρώ. Επίσης όσοι θέλουν να βοηθήσουν, προς διάθεση θα είναι και τα εισιτήρια διαρκείας.