Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Ι. Παπαδόπουλος: “Θα τα δώσω όλα για να τιμήσω τη φανέλα της...

Ι. Παπαδόπουλος: “Θα τα δώσω όλα για να τιμήσω τη φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ!”

jackpapadopoulos


Όπως γράψαμε εδώ και μέρες, ο Ιάκωβος Παπαδόπουλος είναι παίκτης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Σήμερα ήρθε και η επίσημη επιβεβαίωση με ανακοίνωση της ομάδας. Το πιο σημαντικό όμως είναι οι δηλώσεις του διεθνούς φουτσαλιστή. Ο Ιάκωβος τονίζει πως θα τα δώσει όλα για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Γνωρίζει που έρχεται, γνωρίζει τις απαιτήσεις αλλά και τις προσδοκίες και θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό για την ομάδα. Με την απόκτηση του Παπαδόπουλου η ΟΜΟΝΟΙΑ γίνεται ακόμα πιο ισχυρή. Οι πράσινοι δεν έχουν στόχους μόνο στο εγχώριο πρωτάθλημα αλλά και στην Ευρώπη και σίγουρα έχει πολλά να τους δώσει ο Jack.

Ως γνωστό, ο Παπαδόπουλος είχε προτάσεις και από άλλες ομάδες, με τις σημερινές του δηλώσεις όμως εξηγεί πως η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι μια ομάδα με τεράστιο εκτόπισμα, που δουλεύει επαγγελματικά και έχει υπέροχο κόσμο και αυτοί ήταν οι λόγοι που τον οδήγησαν στην απόφαση να βάλει τριφύλλι στο στήθος. Αναλυτικά τα όσα είπε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ:

Ο Ιάκωβος Παπαδόπουλος παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ομόνοιας τις πρώτες του δηλώσεις σαν ποδοσφαιριστής της, τονίζοντας πως στόχος του είναι να πανηγυρίσει τίτλους και επιτυχίες, τιμώντας τη φανέλα της ομάδας μας, καθώς και να δικαιώσει αυτούς που του έδωσαν την τιμή να αγωνιστεί σ’ αυτήν. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
Στην πρώτη του τοποθέτηση ο Ιάκωβος Παπαδόπουλος ανέφερε: «Είμαι ευτυχισμένος που θα συνεχίσω την καριέρα μου στην Ομόνοια, η οποία τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε πολύ πιο ψηλά επίπεδα από τις υπόλοιπες ομάδες στην Κύπρο. Αν και είχα δεχτεί δελεαστικές προτάσεις από κάποιους άλλους συλλόγους που πρωταγωνιστούν, εντούτοις αποφάσισα να ενταχθώ στο δυναμικό της Ομόνοιας. Θέλω να βοηθήσω την νέα μου ομάδα να κατακτήσει κι’ άλλους τίτλους, αλλά και να κάνει το κάτι παραπάνω στην Ευρώπη».
Ακολούθως, ο διεθνής παίκτης εξήγησε τους λόγους που επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ομόνοια: «Αναμφίβολα η παρουσία μου στην Ομόνοια αποτελεί πρόκληση για ‘μένα. Πρόκειται για μία ομάδα με μεγάλο εκτόπισμα, που δουλεύει επαγγελματικά και έχει στο πλευρό της ένα υπέροχο κόσμο, που την αγαπά παθολογικά. Οποιονδήποτε τίτλο και αν κατακτήσω με την Ομόνοια, θα είναι εντελώς διαφορετικός με τους τίτλους που έχω πανηγυρίσει μέχρι στιγμής στην καριέρα μου, καθώς αλλιώς είναι να αγωνίζεσαι φορώντας τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος και έχοντας στο πλευρό σου χιλιάδες κόσμου».
Επίσης, επεσήμανε ότι θέλει να φανεί αντάξιος των προσδοκιών που υπάρχουν γύρω από το άτομό του: «Θα τα δώσω όλα για να τιμήσω τη φανέλα της Ομόνοιας. Γνωρίζω πολύ καλά πού ήρθα και ποιες είναι οι απαιτήσεις που έχουν όλοι στην ομάδα από εμένα. Στόχος μου είναι να φανώ αντάξιος των προσδοκιών που υπάρχουν και να δικαιώσω αυτούς που με πίστεψαν και μου έδωσαν την τιμή να ενταχθώ στην οικογένεια της Ομόνοιας. Θέλω να διαβεβαιώσω τους πάντες ότι θα δώσω τα πάντα στο γήπεδο, για το μεγαλείο της νέας μου ομάδας».
Τέλος, εξέφρασε την άποψη πως δεν θα δυσκολευτεί να προσαρμοστεί στα δεδομένα της νέας του ομάδας: «Δεν θεωρώ ότι θα χρειαστώ αρκετό χρόνο προσαρμογής, καθώς ήδη γνωρίζω τους περισσότερους από τους συμπαίκτες μου από την παρουσία μας στην εθνική ομάδα. Επομένως, πιστεύω πως θα μπω αμέσως στην ομάδα και θα προσαρμοστώ εύκολα στο αγωνιστικό της προφίλ».
Το τμήμα φούτσαλ της Ομόνοιας καλωσορίζει τον Ιάκωβο Παπαδόπουλο στη μεγάλη «πράσινη» οικογένεια και του εύχεται κάθε επιτυχία στη νέο βήμα της καριέρας του.

jack2