Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ, το καθήκον σε καλεί!

ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ, το καθήκον σε καλεί!

img_3160


Η μέρα του ντέρμπι έφτασε λοιπόν! Η ομάδα είναι πανέτοιμη, το ίδιο και οι οργανωμένοι. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι η καλύτερη από τις δυο ομάδες και με τη συμπαράσταση του κόσμου θα πάρει το τρίποντο! Ένα τρίποντο σημαντικό τόσο βαθμολογικά, όσο και από πλευράς γοήτρου αφού στο πρώτο παιχνίδι, με τραμπουκισμούς και τρομοκρατίες, το Αποέλ κατάφερε να κλέψει (κυριολεκτικά) ένα βαθμό.

Αποφασισμένοι!

Οι παίκτες του Κούλλη Μαυρουδή είναι αποφασισμένοι να δώσουν απαντήσεις! Απαντήσεις σε όποιον τους αμφισβήτησε μετά την ήττα κόντρα στον Παρνασσό. Αποφασισμένοι να αναγκάσουν όποιον σήκωσε κεφάλι και ελπίζει, να σκύψει ξανά μπροστά στη βασίλισσα. Είμαστε η ΟΜΟΝΟΙΑ, είμαστε η καλύτερη ομάδα και μας δίνεται μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να το δείξουμε με τρόπο εμφατικό! Το όνομα του αντιπάλου ασφαλώς δίνει ένα έξτρα κίνητρο, άλλο κίνητρο όμως από τη φανέλα που φοράνε, δεν χρειάζονται οι παίκτες μας! Ξέρουν τι πρέπει να κάνουν!

ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ, το καθήκον σε καλεί!

Πριν λίγες μέρες εκθειάζαμε το ΛΑΟ για τα 4500 εισιτήρια κόντρα στον Ολυμπιακό! Σήμερα η παρουσία μας πρέπει να είναι ξανά εντυπωσιακή. Όταν κόντρα στο Αραράτ πέρσι πήραμε 1500 άτομα, θεωρούμε πως με τον αντίπαλο να ονομάζεται Αποέλ, οι 2500 πρέπει να είναι το κατώτερο όριο. Το Ελευθερία πρέπει να είναι κατάμεστο, οι φουτσαλιστές μας πρέπει να νιώθουν τη στήριξη του κόσμου και στα 40 λεπτά! Μην ξεχνάμε πως οι εισπράξεις του παιχνιδιού είναι και το μοναδικό σοβαρό έσοδο της ομάδας!

Χωρίς παρατράγουδα!

Στο πρώτο παιχνίδι θυμόμαστε όλοι τι έγινε. Ας το αφήσουμε όμως για απόψε στο πίσω μέρος του μυαλού μας. Δεν χρειάζεται να κάνουμε το παραμικρό, η ομάδα θα τους πατήσει όπως πρέπει! Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν χρειάζεται τραμπουκισμούς για να κερδίσει, έτσι κι αλλιώς εμείς είμαστε διαφορετικοί από αυτούς και είμαστε περήφανοι για αυτό!