Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Φορτσάρει ενόψει πλέι οφ

Φορτσάρει ενόψει πλέι οφ

img_0232


Καλή κατά διαστήματα η ΟΜΟΝΟΙΑ, πέτυχε ψες βράδυ μια άνετη νίκη με 6-2 επί της αξιόμαχης ΑΕΛ. Οι πράσινοι του Μαυρουδή χρειάστηκαν μόνο κάποια ξεσπάσματα ποιότητας για να αποδείξουν την έτσι κι αλλιώς προφανή ανωτερότητα τους, πέτυχαν 6 γκολ, είχαν 4 δοκάρια και πρόσφεραν και θέαμα.

Στο μυαλό όλων φυσικά είναι να ολοκληρωθεί με νίκη η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος (τελευταία αγωνιστική με την ΕΝΠ στο Παραλίμνι) έτσι ώστε να μπουν στα πλέι οφ με τη μεγαλύτερη δυνατή απόσταση από το δεύτερο. Η ομάδα της ΕΝΠ είναι μεν αδιάφορη βαθμολογικά αφού έχασε το τραίνο της τετράδας, αλλά διαθέτει καλές μονάδες και δεν μπορεί να υποτιμηθεί. Θα χρειαστεί συγκέντρωση και σοβαρότητα.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ δείχνει να ανεβάζει στροφές στο κατάλληλο σημείο και με την είσοδο στην ομάδα του Ιάκωβου Παπαδόπουλου, θα αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερη ποιότητα και βάθος. Είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για το πρωτάθλημα, πρέπει όμως να το αποδεικνύει κάθε εβδομάδα στο γήπεδο. Δεν πρέπει να ξεχνάμε, ότι όλοι θέλουν να κερδίσουν τον πρωταθλητή και η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είναι απλά πρωταθλήτρια, αλλά δυο χρονιές συνεχόμενες νταμπλούχος!