Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Ενίσχυση με Μουσταφά Οτμάνι για τους αγώνες του UEFA Futsal Cup

Ενίσχυση με Μουσταφά Οτμάνι για τους αγώνες του UEFA Futsal Cup


Με έναν παλιό γνώριμο ενισχύεται στο φούτσαλ η ΟΜΟΝΟΙΑ ενόψει των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων, ο λόγος για το Μουσταφά Οτμάνι. Η ανακοίνωση της ομάδας μας για την απόκτηση του Γάλλου:

Σε μεταγραφική ενίσχυση έχει προχωρήσει η ομάδα φούτσαλ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ενόψει των υποχρεώσεών της στο UEFA Futsal Cup, καθώς απέκτησε τον Γάλλο διεθνή, Μουσταφά Οτμάνι.

Ο ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε και στο παρελθόν στην ΟΜΟΝΟΙΑ με μεγάλη επιτυχία, καθώς ήταν εκ των πρωταγωνιστών στην κατάκτηση του νταμπλ τη σεζόν 2010-11. Ο Μουσταφά Οτμάνι συμφώνησε με το τμήμα φούτσαλ για να ενισχύσει την ομάδα μας στους φετινούς της Ευρωπαϊκούς αγώνες.

Παρελθόν αποτελεί από την ΟΜΟΝΟΙΑ ο Ροδόλφο Αντριόλι, ο οποίος για προσωπικούς λόγους έχει αποφασίσει όπως παραμείνει για τα επόμενα χρόνια στη Βραζιλία. Το τμήμα φούτσαλ και όλη η οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ευχαριστεί τον ποδοσφαιριστή για τη μεγάλη συνεισφορά του στις σπουδαίες επιτυχίες που σημείωσε το τμήμα φούτσαλ τα τελευταία χρόνια.

Ήδη έχει ξεκινήσει η προσπάθεια για να εντοπιστεί ο αντικαταστάτης τους Ροδόλφο Αντριόλι, ο οποίος θα συμπληρώσει την τριάδα των ξένων στο πρωτάθλημα και σύντομα αναμένονται εξελίξεις.