Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Σκαμπύλης: «Είμαστε αισιόδοξοι και πιστεύουμε στις δυνάμεις μας για την πρώτη θέση»

Σκαμπύλης: «Είμαστε αισιόδοξοι και πιστεύουμε στις δυνάμεις μας για την πρώτη θέση»

 


Με αισιοδοξία περιμένουν οι διεθνείς φουτσαλιστές την πρεμιέρα της ερχόμενης Δευτέρας στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Futsal.

«Κληρωθήκαμε σε ένα δύσκολο όμιλο όπου η κάθε ομάδα έχει τις δικές της πιθανότητες πρόκρισης και πιστεύω ότι ο βαθμός δυσκολίας θα φανεί και μέσα από την εξέλιξη των αγώνων του ομίλου μας. Από τη δική μας πλευρά στοχεύουμε στο κάτι παραπάνω και το παραπάνω είναι η πρόκριση. Είμαστε αισιόδοξοι και πιστεύουμε στις δυνάμεις μας για την πρώτη θέση.

Είναι σημαντικό σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια να έχουμε και την στήριξη του κόσμου, παίζουμε στην Κύπρο και η δύναμη της έδρας θα διαδραματίσει το δικό της ρόλο στο κυνήγι της πρόκρισης», δηλώνει στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ ο εκ των αρχηγών της Εθνικής Τάσος Σκαμπύλης και συνεχίζοντας προσθέτει αναφορικά με την πρεμιέρα:

«Κάθε πρεμιέρα είναι σημαντική και ασφαλώς έχει και τις ιδιαιτερότητες της. Σίγουρα νίκη στην πρεμιέρα επί της Δανίας θα δώσει πολύπλευρο όφελος στην ομάδα μας και ελπίζω να κάνουμε καλή αρχή που θα ενισχύσει και το στόχο της πρόκρισης.

Δουλεύουμε εδώ και αρκετό καιρό με τα παιδιά, υπάρχει μεγάλη διάθεση και είμαι βέβαιος πως ο κάθε ποδοσφαιριστής θα δώσει το μάξιμουμ για να εξασφαλίσουμε τον απολογισμό που θα μας χαρίσει τη διάκριση».

Στον κύκλο της προετοιμασίας συμμετέχουν δεκαεπτά ποδοσφαιριστές και σύμφωνα με τους κανονισμούς θα δηλωθούν δεκατέσσερις για τους αγώνες της προκριματικής φάσης.

Μαθαίνουν εάν θα συμπεριληφθούν στην τελική αποστολή

Η πρεμιέρα με τους Δανούς είναι προγραμματισμένη την ερχόμενη Δευτέρα στις 18:30 στην αίθουσα Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία. Νωρίτερα (16:00) θα διεξαχθεί ο αγώνας Νορβηγία – Κόσσοβο.