Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Εάν κερδίσει βελτιώνει σίγουρα τη βαθμολογική της θέση

Εάν κερδίσει βελτιώνει σίγουρα τη βαθμολογική της θέση

 


Ανοδική πορεία διανύει η φουτσαλική ΟΜΟΝΟΙΑ, που μετά την επικράτηση επί του “αιώνιου” και τη νίκη επί του Εθνικού στα Λατσιά έχει τώρα μπροστά της το ντέρμπι με την Ανόρθωση. Με επικείμενη νίκη, η ομάδα μας βελτιώνει σίγουρα τη βαθμολογική της θέση. Αυτό γιατί το Αποέλ έχει ρεπό και έτσι οι “πράσινοι”  θα ανέβουν στην 3η θέση, ενώ παράλληλα τους απομένουν τέσσερα βατά παιχνίδια, σε αντίθεση με τις υπόλοιπες ομάδες της τετράδας, που έχουν παιχνίδια μεταξύ τους και κάποιοι θα έχουν απώλειες.

Όλα αυτά όμως είναι υποθετικά, πρώτα θα χρειαστεί η ΟΜΟΝΟΙΑ να πάρει το “τρίποντο” την ερχόμενη Πέμπτη απέναντι στην Ανόρθωση και μετά να σκεφτεί τα υπόλοιπα. Όσο εάν μπορεί να το κάνει, το απέδειξε και στο εκτός έδρας ντέρμπι του πρώτου γύρου, αν και αυτό δεν σημαίνει πλέον κάτι, αφού πρόκειται για ένα διαφορετικό παιχνίδι. Το δεδομένο είναι πως οι “πράσινοι” έχουν τις δυνατότητες και καλούνται να πάρουν το ζητούμενο, που ίσως μέχρι το φινάλε τους ανεβάσει τουλάχιστον μέχρι και τη 2η θέση.

Το πρόγραμμα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μέχρι το φινάλε:
17η αγ.: με Ανόρθωση εντός
18η αγ.: με ΑΜΕΚ Καψάκλου εκτός
19η αγ.: ΑΕΚ Σωτήρας εντός
20η αγ.: Απελευθέρωση εκτός
21η αγ.: Ελπίδα Αστρομερίτη εκτός
22η αγ.: Ρεπό

Οι πέντε αναμετρήσεις που απομένει να δώσει η Ανόρθωση: ΟΜΟΝΟΙΑ (εκτός), Ελπίδα Αστρ. (εντός), ΑΕΚ (εντός), ΑΕΛ (εκτός) και Δημ. Χρι. Δερύνειας (εντός).

Τα επόμενα έξι παιχνίδια της ΑΕΛ: Απελευθέρωση (εντός), Δημ. Χρι. Δερύνειας (εκτός), Αποέλ (εντός), Εθνικός Λατσιών (εκτός), Ανόρθωση (εντός) και ΑΜΕΚ (εκτός).

Το Αποέλ έχει να δώσει ακόμη πέντε παιχνίδια κόντρα σε: ΑΕΚ (εντός), ΑΕΛ (εκτός), Δημ. Χρι. Δερύνειας (εντός), Απελευθέρωση (εκτός) και Εθνικός Λατσιών (εκτός).