Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Για όσους ενδιαφέρονται… για τα άλλα αθλήματα!

Για όσους ενδιαφέρονται… για τα άλλα αθλήματα!

 


Προς το τέλος οδεύουν οι διοργανώσεις όχι μόνο στο ποδόσφαιρο, αλλά και στα άλλα αθλήματα. Το κείμενο αυτό αφορά όσους ενδιαφέρονται και για… τις άλλες ομάδες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Μιλάμε για τη φουτσαλική και την πετοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ, που αμφότερες παραμένουν στη διεκδίκηση τόσο του Πρωταθλήματος όσο και του Κυπέλλου.

Στο φούτσαλ η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται στην 4η θέση λίγο πριν το φινάλε της κανονικής διάρκειας, όμως στα πλέι-οφ κρίνονται όλα, εκεί όπου δεν μετράει η βαθμολογία. Στην ομάδα μας απομένει ένα παιχνίδι για την πρώτη φάση, την ερχόμενη Πέμπτη εκτός έδρας με αντίπαλο την Ελπίδα Αστρομερίτη. Ακολούθως θα ξεκινήσει να σκέφτεται τον επαναληπτικό αγώνα Κυπέλλου της ημιτελικής φάσης, όπου θα πάει στο Κίτιον να αγωνιστεί κόντρα στην ΑΕΚ με στόχο να υπερασπιστεί το 2-1 με το οποίο κέρδισε στο πρώτο ματς.

Στην πετόσφαιρα όλα είναι πιο ξεκάθαρα. ΟΜΟΝΟΙΑ και Παφιακός βρίσκονται αντιμέτωποι στο τελικό στάδιο και των δύο διοργανώσεων. Την προσεχές Παρασκευή θα τεθούν αντιμέτωποι με φόντο το Κύπελλο, ενώ μια βδομάδα αργότερα θα ξεκινήσουν, από την Πάφο, οι μεταξύ τους μάχες για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος. Η σειρά βρίσκεται στο 1-1 και ο τίτλος καταλήγει στην ομάδα που θα φτάσει τις τέσσερις νίκες.

Πιο κάτω το πρόγραμμα των δύο ομάδων μας:

Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017 Πρωτάθλημα Φούτσαλ
20:00 Ελπίδα Αστρομερίτη – ΟΜΟΝΟΙΑ

Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017 Τελικός Κυπέλλου Πετόσφαιρας
20:00 Παφιακός-ΟΜΟΝΟΙΑ (Κίτιον)

Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017 Πρώτος τελικός Πρωταθλήματος Πετόσφαιρας
20:00 Παφιακός-ΟΜΟΝΟΙΑ (Κλειστό γήπεδο “Αφροδίτη”)

Δευτέρα 27 Μαρτίου Επαναληπτικός Ημιτελικός Κυπέλλου Φούτσαλ
ΑΕΚ Λάρνακας-ΟΜΟΝΟΙΑ (Κίτιον)