Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Ψυχάρες αποφασισμένες για τελικό

Ψυχάρες αποφασισμένες για τελικό

 


Μια ψυχωμένη ΟΜΟΝΟΙΑ, κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα μέτρα της, να κερδίσει την ΑΕΛ με 8-3 και να πάρει τη σειρά σε τρίτο ματς. Πλέον από βδομάδας, η ομάδα μας παίζει όλη τη χρονιά στο πρωτάθλημα (στο κύπελλο είναι ήδη στον τελικό) μέσα στη Λεμεσό και πλέον ξέρει πως όχι μόνο μπορεί να περάσει στην τελική φάση του πρωταθλήματος, στο χέρι της είναι κιόλας. Οι παίκτες του Κώστα Πολυβίου κατάθεσαν ψυχή, είχαν καθαρό μυαλό και πήραν μια σπουδαία νίκη.

Η ΑΕΛ προσπάθησε στα πρώτα στάδια του αγώνα να επιβληθεί με την ποιότητα και την πολύ καλή κυκλοφορία της. Η ομάδα μας στο διάστημα αυτό με έξυπνη τακτική διαχειρίστηκε έξυπνα την πίεση και όταν είχε ευκαιρία κτυπούσε στην κόντρα. Σιγά σιγά έφερε το παιχνίδι εκεί που το ήθελε, δεν το φοβήθηκε σε καμία στιγμή και πανηγύρισε στο τέλος της αναμέτρησης τη νίκη που της έδωσε την ευκαιρία να κτυπήσει ρέστα για τον τελικό.

Ασφαλώς η νίκη δεν κάνει την ομάδα μας φαβορί αφού πρόκειται για δυο πολύ ποιοτικές ομάδες. Όπως προαναφέραμε όμως η ψεσινή νίκη θα αποτελέσει και τεράστια ένεση ψυχολογίας, αφού πλέον η ΟΜΟΝΟΙΑ ξέρει πως η φετινή ΑΕΛ δεν είναι άτρωτη, έχει συγκεκριμένα κουμπιά. Στη Λεμεσό πάντως, οι παίκτες μας θα έχουν να αντιμετωπίσουν και το εχθρικό κοινό της ΑΕΛ, αλλά διαθέτουν την εμπειρία να μείνουν ανεπηρέαστοι.